Xiaomi Redmi Note 10S - oblikuj svoj ovitek za telefon - Crystal Cover - Clear

Dodajte besedilo
Arial Black
Black
Vaše slike
  Expand
  Sending a images...
  Na voljo 3 kom  
  Dostava 2 - 3 delovnih dni  
  Cena dostave od 4,40 €  
  Cena: 24,90 €

  Sprejemnik s tiskanim ovitkom

  Ovitek z lastno fotografijo in napisom za Xiaomi Redmi Note 10S

  V naši spletni trgovini si lahko za Xiaomi Redmi Note 10S omislite ovitek s svojim dizajnom. Ustvarjalnik ohišij je spletna aplikacija, ki je ni treba prenesti v napravo, z orodji, ki so v njej na voljo, pa boste zlahka ustvarili svoj tisk. Vsak dodani element lahko pomanjšate, zavrtite in spremenite njegovo moč prodiranja v določeni plasti. V program lahko naložite eno ali več grafik. Samo oblikovanje ne vzame veliko časa - po dodajanju slikovne datoteke jo morate le ustrezno urediti na oblikovanju ovitka za izbrani model pametnega telefona.

  Kreator przykładowe zdjęcie Crystal Cover 1

  V aplikaciji lahko ustvarite primer z lastno grafiko, vendar si morate zapomniti nekaj pomembnih pravil. Slika, ki jo dodate ustvarjalcu, mora biti najboljše možne kakovosti, razsežnosti grafike pa ne smejo biti manjše od 640 x 480 slikovnih pik. Tisk bo uporabljen v obrisu pokrova ohišja, notranje ohišje in magnetno zapiranje pa bosta ostala brez vzorca. Odtisi na prevlekah so trajni ter odporni proti obrabi in bledenju, vendar lahko barve zaradi nastavitev monitorja nekoliko odstopajo od zasnove. V poslana naročila ne posegamo, zato je priporočljivo, da pred pošiljanjem preverite, ali so posamezni elementi dobro poravnani.

  Čarovnikov vzorčni fotografski kristalni ovitek 2

  Tiskano ohišje Crystal Cover

  Trdno in funkcionalno ohišje

  Ohišje Crystal Cover je na voljo v ustvarjalcu ohišja Xiaomi Redmi Note 10S in nanj se namesti oblikovani vzorec. To je silikonski in prilagodljiv pokrov, ki ščiti napravo pred umazanijo in praskami. Prozorno ohišje za telefon je lahko in se dobro prilega roki.

  Prednosti ohišja:

  • 1. posebna velikost;
  • 2. izrezi za priključke in komponente;
  • 3. Odpornost na različne poškodbe;
  • 4. Elastičen material;
  • 6. Trajni tisk;

  Pred nakupom ne pozabite preveriti svojega dizajna v potrditvi naročila. Če se predogled ne ujema z vašim dizajnom, nas kontaktirajte in pomagali vam bomo rešiti težavo.

  Čarovnikov vzorčni fotografski kristalni ovitek 3    Podatki o proizvajalcu