Xiaomi Redmi Note 10 - zaščitno kaljeno steklo - 3MK Flexible Glass (472894)

Cena: 12,90 €
Na voljo 0 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  
Dostava kmalu
Obvesti o dostavi

Kombinacija folije in stekla

Popolna zaščita zaslona telefona


Prožno steklo za pametni telefon je visokokakovostno folijsko steklo uglednega proizvajalca 3MK. Steklo je odporno proti zlomom in zelo dobro ščiti zaslon pametnega telefona pred praskami. Zaradi kombinacije stekla in zaščitne folije je izdelek zelo prilagodljiv in fleksibilen - mogoče ga je upogniti. Steklo z dodatnimi kemičnimi premazi je veliko bolj trpežno kot navadna zaščitna folija in tudi tanjše od običajnega kaljenega stekla. Prožno steklo 3MK s trdoto 7H lahko prenese do 2,5-krat močnejše udarce in se ob padcu ne razbije na veliko majhnih koščkov z ostrimi robovi. Steklo za telefon je debelo le 0,2 mm in ne vpliva na optično povečavo telefona. Izdelek je prilagojen določenemu modelu telefona in ima natančne izreze za komponente, ki se nahajajo na sprednji strani. Ta učinek je dosežen z uporabo tehnike laserske proizvodnje. Na ta način lahko brezskrbno uporabljate zvočnik, funkcijski gumb ali kamero. Prožno steklo 3MK je prozorno in ne vpliva na kakovost prikazane slike. Poleg tega izdelek ne poslabša funkcij dotika in ohranja prvotni videz pametnega telefona.


Steklo za zaščito zaslona

Preprost nanos folio-stekla


Hibridno steklo 3MK Flexible Glass je namenjeno zaščiti zaslona vašega pametnega telefona. Prilagodljivo steklo ima posebne dodatke za hitro namestitev na zaslon, po zaslugi katerih med izdelkom in matrico pametnega telefona ne bo zračnih mehurčkov. Zaščitno steklo 3MK Flexible Glass je odlična alternativa zaščitnim folijam, ki so veliko manj odporne na mehanske poškodbe, ki nastanejo med običajno vsakodnevno uporabo telefona. Steklo ščiti napravo pred praskami, umazanijo in odrgninami, njegovo apliciranje pa je zelo enostavno. Fleksibilno steklo je pakirano v trdo kartonsko škatlo proizvajalca, v kompletu so tudi uporabniški priročnik, nalepke za odpravljanje prahu, namestitvene nalepke, krpa za zaslon in kartica proti mehurčkom.


Za koga je primerno zaščita za zaslon?

Uporabo zaščite za zaslon priporočamo prav vsakomur, saj so popravila zaslona običajno med najdražjimi in najbolj nepotrebnimi stroški, zaščita pa je povsem enostavna in cenovno ugodna.


Kako namestiti kaljeno steklo? - poglejte tukaj  Podatki o proizvajalcu