Xiaomi Redmi Note 10 - ovitek za telefon - Crystal Cover - Clear (472749)

Cena: 11,90 €
Na voljo 2 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

Etuo Crystal Cover - prozorno ohišje za telefon


Ohišje za telefon etuo Crystal Cover je preprosta prozorna zaščita. Minimalistično ohišje ni opazno, vendar učinkovito ščiti telefon pred mehanskimi poškodbami. Na voljo je v številnih različicah, ki ustrezajo posameznemu modelu pametnega telefona. Tako je prave velikosti in oblike ter se tesno prilega originalnemu ohišju telefona. Izdelano je iz visokokakovostnih materialov: toge plošče PC in prožnega TPU na robovih. Ker je 100-odstotno prozorno, ne posega v prvotno zasnovo telefona. Etui učinkovito ščiti zadnjo stran in stranice vaše pametne naprave pred umazanijo in mehanskimi poškodbami.


Prednosti etuo Crystal Cover:

  • - hrbtna stran iz trde plastike,
  • - prosojen,
  • - ojačani robovi iz TPU,
  • - izrezi za kamero, gumbe in priključke,
  • - usklajen z modelom,
  • - ohišje telefona optično ne odebeli.


Katere druge prednosti ima etuo Crystal Cover?

Izstopajoči robovi etuo Crystal Cover zagotavljajo delno zaščito zaslona telefona. Pri morebitnem padcu na ravno površino zaslon ni v neposrednem stiku s tlemi. Ohišje je gladko in prijetno na otip. Ker je ovitek prozoren, razkriva izvirno barvno shemo ohišja pametnega telefona. Po zaslugi kakovosti uporabljenih materialov ga odlikuje tudi nadpovprečna vzdržljivost, zato dolgo ohranja brezhibno estetiko. Zaščita ima izreze za zunanje komponente pametnega telefona ter praktične pokrovčke za tipke in priključke, ki zmanjšujejo nevarnost umazanije.


Zaščitni ovitek - nepogrešljiv pripomoček za vsak telefon

Sodobni pametni telefoni imajo velike zaslone in tanka ohišja. Čeprav je njihova zasnova zelo estetska, se lažje mehansko poškodujejo. Da bi preprečili poškodbe ohišja, je bolje, da takoj uporabite zaščitni ovitek za telefon. Z dodatnim ovitkom ni potrebno spremeniti videza pametnega telefona. Če želite ohraniti prvotno estetiko svoje naprave, izberite ohišje iz serije etuo Crystal Cover. Zaščita pametnega telefona je dragocena plast, ki ublaži morebitne padce ali udarce telefona. Po zaslugi trdnega ohišja vam bo pametni telefon služil veliko dlje, ne da bi pri tem izgubil estetiko in zmogljivost.
  Podatki o proizvajalcu