Xiaomi Redmi 8 - oblikuj svoj ovitek za telefon - Glossy Hard Case - črna

Dodajte besedilo
Arial Black
Black
Vaše slike
  Expand
  Sending a images...
  Na voljo > 10 kom  
  Dostava 2 - 3 delovnih dni  
  Cena dostave od 4,40 €  
  Cena: 25,90 €

  Oblikujte etui z lastnim odtisom

  Oblikujte etui z lastno fotografijo in napisom za Xiaomi Redmi 8

  V naši spletni trgovini lahko za Xiaomi Redmi 8 oblikujete etui z lastnim dizajnom. Ustvarjalnik ohišij je spletna aplikacija, ki je ni treba prenesti v napravo, z orodji, ki so v njej na voljo, pa boste zlahka ustvarili svoj tisk. Vsak dodani element lahko pomanjšate, zavrtite in spremenite njegovo moč prodiranja v določeni plasti. V program lahko naložite eno ali več grafik. Samo oblikovanje ne vzame veliko časa - po dodajanju slikovne datoteke jo morate le pravilno razporediti na vzorec ovitka za izbrani model pametnega telefona.

  Kreator przykładowe zdjęcie Glossy Hard Case 1

  Aplikacija vam omogoča ustvarjanje ovitka z lastno grafiko, vendar morate upoštevati nekaj pomembnih pravil. Fotografija, ki jo dodate čarovniku, mora biti najboljše možne kakovosti, dimenzije grafike pa ne smejo biti manjše od 640 x 480 pik.

  Vzorčna fotografija ustvarjalca Glossy Hard Case 2

  Sam tisk bo uporabljen v obrisu zadnje površine kovčka, njegove strani pa bodo ostale prozorne. Odtisi na prevlekah so trajni in odporni na obrabo ali bledenje, vendar se lahko barve zaradi nastavitev monitorja nekoliko razlikujejo od vzorca. V poslano naročilo ne posegamo, zato morate pred pošiljanjem preveriti, ali so posamezni elementi dobro razporejeni.

  Kreator przykładowe zdjęcie Glossy Hard Case 1

  Tiskani etuo Glossy Case

  Trajnostni in funkcionalni etui

  Trdi etuo Glossy Case je na voljo v ustvarjalcu etuijev Xiaomi Redmi 8 in nanj se namesti oblikovana oblika. To je trpežno ohišje iz visokokakovostne plastike, ki pametni telefon utrdi. Oblikovani odtis bo nanesen na hrbtno stran ohišja in zaščiten s posebnim, neabrazivnim slojem prozorne, rahlo sijajne folije.

  Prednosti ohišja:

  • 1. Prilagodljiv material TPU na robovih;
  • 2. Izrezi za pomembne komponente;
  • 3. Plastična hrbtna stran za ojačitev ohišja in robov pametnega telefona;
  • 4. Enostavno čiščenje;
  • 5. Nedeformabilen;
  • 6. Neizbrisljiv tisk, zaščiten s folijo;
  • 7. Namenska velikost.

  Pred nakupom ne pozabite preveriti svojega dizajna v potrditvi naročila. Če se predogled ne ujema z vašim dizajnom, nas kontaktirajte in pomagali vam bomo rešiti težavo.

  Slika vzorca ustvarjalca Glossy Hard Case 4

  *Vsak sijajni etui je na zadnji strani prekrit z zaščitno folijo za prevoz.    Podatki o proizvajalcu