Xiaomi Mi 10T Pro 5G - zaščitno kaljeno steklo - Nillkin Amazing H+ Pro (473101)

Cena: 14,90 €
Na voljo 0 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  
Dostava kmalu
Obvesti o dostavi

Trpežno zaščitno kaljeno steklo

Popolna zaščita zaslona podjetja Nillkin


Nillkin Amazing H + Pro je visokokakovostna steklena zaščita za zaslon. Ohišje trdote 9H je bilo izdelano iz japonskega AGC stekla po tehnologiji HARVES. Zaščitno steklo debeline 0,2 mm učinkovito ščiti sprednji del pametnega telefona pred tipičnimi mehanskimi poškodbami zaslona. Učinek je dosežen z uporabo CNC tehnologije. Steklo je namenjeno določenemu modelu pametnega telefona in ima posebne izreze za njegove pomembne komponente, ki se nahajajo na zaslonu. Zaščitno steklo Amazing H + Pro je prekrito z oleofobnim premazom in ima zelo dobro prosojnost, zato ne vpliva na kakovost prikazane slike. Steklo je prijetno na dotik zaradi 2,5D brušenih robov, pozitivno vpliva tudi na boljšo prilagoditev izdelka površini naprave. Po temeljitem nanosu se izdelek ne odlepi.


Zavarujte zaslon telefona

Zaščitno kaljeno steklo


Zaščitno kaljeno steklo Nillkin Amazing H + Pro za zaslon učinkovito ščiti napravo pred mehanskimi poškodbami in zmanjšuje tudi nevarnost razpok zaslona ob padcu pametnega telefona. AGC steklo s trdoto 9H je dobra alternativa zaščitnim folijam, ki v veliko manjši meri ščitijo pred praskami, umazanijo ali odrgninami. Utrjeno zaščitno steklo je prekrito s posebnim oleofobnim premazom, ki preprečuje praske na površini. Po odstranitvi stekla z zaslona ni madežev, ki bi jih bilo težko sprati. Izdelek iz naše trgovine je izviren - embalaža ima posebno nalepko s kodo proizvajalca, ki potrjuje pristnost zaščitnega stekla Amazing H + Pro. Enotno številko serije lahko preverite na spletni strani blagovne znamke. Amazing H je pakiran v trdi kartonski škatli Nillkin.


Za koga je primerno zaščitno steklo za zaslon?

Uporabo zaščite za zaslon priporočamo prav vsakomur, saj so popravila zaslona običajno med najdražjimi in najbolj nepotrebnimi stroški, zaščita pa je povsem enostavna in cenovno ugodna. Zaščita zaslona je dandanes obvezna za vsakega lastnika pametne naprave, ki si ne želi beliti las z nepotrebnimi stroški popravila zaslona, še posebej nujna pa je za tiste bolj nerodne, ki jim telefon večkrat pade iz rok.


Kako namestiti kaljeno steklo? - poglejte tukaj  Podatki o proizvajalcu