017 774 746 pon - pet: 8:00 - 16:00
 
 
SEZNAM ŽELJA
 
Košarica

Sony Xperia M4 Aqua - oblikuj svoj ovitek za telefon - FLEXmat Case - bela

pokazati
Wysyłanie obrazka...
Proszę czekać Sending to Add to Cart page in 5 seconds

Zapisano

Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 3,50 €  
Cena: 14,90 €


Ustvarite etui z lastnim odtisom

Etui z lastno fotografijo in napisom za Sony Xperia M4 Aqua

V naši spletni trgovini lahko za Sony Xperia M4 Aqua izdelate etui z lastnim dizajnom. Ustvarjalnik ohišij je spletna aplikacija, ki je ni treba prenesti v napravo, z orodji, ki so v njej na voljo, pa boste zlahka ustvarili svoj tisk. Vsak dodani element lahko pomanjšate, zavrtite in spremenite njegovo moč prodiranja v določeni plasti. V program lahko naložite eno ali več grafik. Samo oblikovanje ne vzame veliko časa - po dodajanju grafične datoteke jo morate le pravilno urediti na vzorcu ovitka za izbrani model pametnega telefona.

V aplikaciji lahko ustvarite ovitek z lastno grafiko, vendar morate upoštevati nekaj pomembnih pravil. Fotografija, dodana v čarovnika, mora biti najboljše možne kakovosti, mera grafike pa ne sme biti manjša od 640 x 480 slikovnih pik. Privzeta barva ozadja je bela, zato morate celotno polje predloge vedno zapolniti z izbrano fotografijo ali barvnim ozadjem - zadeve ni mogoče izdelati s prozornimi elementi.

Vzorec fotografije čarovnika Flexmat 1

Tisk se bo nanašal na obris zadnje površine ohišja, medtem ko bodo njegove stranice ostale prozorne. Odtisi na prevlekah so trajni in odporni proti obrabi ali bledenju, vendar se lahko barve zaradi nastavitev monitorja nekoliko razlikujejo od vzorca. V poslani vrstni red ne posegamo, zato je priporočljivo, da pred pošiljanjem preverite, ali so posamezni elementi dobro razporejeni.

Fotografija vzorca Wizard flexmat 2

Tiskano ohišje FLEXmat

Trajno in funkcionalno ohišje

Ohišje FLEXmat je na voljo v programu Sony Xperia M4 Aqua Case Creator in nanj se bo uporabil zasnovani vzorec. To je silikonski in prilagodljiv ovitek, ki ščiti obliko naprave pred praskami, odrgninami in trajno umazanijo.

Slika vzorca Wizard flexmat 3

Prednosti ohišja:

  • 1. Prilagodljiv material TPU;
  • 2. Izrezi za pomembne komponente;
  • 3. Prozorni robovi za zaščito zaslona;
  • 4. Enostavno čiščenje;
  • 5. Odpornost na deformacije;
  • 6. Dedicated size.

Pred nakupom ne pozabite preveriti svojega dizajna v potrditvi naročila. Če se predogled ne ujema z vašim dizajnom, se obrnite na nas in pomagali vam bomo rešiti težavo.  Podatki o proizvajalcu

Način pošiljanjaDobavni rokPlačilo vnaprejPlačilo po povzetju

Kurir GLS
2 - 3 delovni dnevi 3,50 € 5,00 €


Brezplačna poštnina pri naročilih nad 40 €

Več informacij: https://www.etuo.si/dostava-in-placilo)

Za ta izdelek še ni mnenj.

Strinjam se z obdelavo mojih osebnih podatkov.* več... Upravljavec osebnih podatkov je družba HS-trade sp. z o.o. sp. k. z registriranim poslovnim naslovom v Poznańu na ulici Jasielska 16. Vaši osebni podatki bodo obdelani v skladu s politiko zasebnosti v namen obdelave naročila. Pravico imate, da do svojih podatkov dostopate, jih popravite ali izbrišete. Podajanje osebnih podatkov je prostovoljno.

Pogosto kupljeno skupaj