Sony Xperia 1 III - oblikuj svoj ovitek za telefon - Wallet Book - bela

Dodajte besedilo
Arial Black
Black
Vaše slike
  Expand
  Sending a images...
  Na voljo > 10 kom  
  Dostava 2 - 3 delovnih dni  
  Cena dostave od 4,40 €  
  Cena: 25,90 €

  Odlikujte svoj tiskani etui

  Odlikujte etui z lastno fotografijo in napisom za Sony Xperia 1 III

  V naši spletni trgovini lahko za Sony Xperia 1 III izdelate etui z lastno zasnovo. Ustvarjalnik ohišij je spletna aplikacija, ki je ni treba prenesti v napravo, z orodji, ki so v njej na voljo, pa boste zlahka ustvarili svoj tisk. Vsak dodani element lahko pomanjšate, zavrtite in spremenite njegovo moč prodiranja v določeni plasti. V program lahko naložite eno ali več grafik. Samo oblikovanje ne vzame veliko časa - ko dodate grafično datoteko, jo morate le pravilno namestiti na vzorec ovitka za izbrani model pametnega telefona.

  V aplikaciji lahko ustvarite ohišja z lastno grafiko, vendar morate upoštevati nekaj pomembnih pravil. Fotografija, ki jo dodate čarovniku, mora biti najboljše možne kakovosti, mera grafike pa ne sme biti manjša od 640 x 480 pik. Privzeta barva ozadja je bela, zato morate celotno polje predloge vedno zapolniti z izbrano fotografijo ali barvnim ozadjem - naslovnice s prozornimi elementi ni mogoče izdelati. Tisk bo natisnjen na rob ovitka, medtem ko bosta notranji ovitek in magnetno zapiranje ostala prazna. Tisk na prevlekah je trajen ter odporen proti obrabi in bledenju, vendar lahko barve zaradi nastavitev monitorja nekoliko odstopajo od vzorca. V poslana naročila ne posegamo, zato velja pred pošiljanjem preveriti, ali so posamezni elementi dobro poravnani.

  Kreator przykładowe zdjęcie walletbook 1

  Tiskano ohišje Wallet Book

  Trajno in funkcionalno ohišje

  Oohišje Wallet Book je na voljo v programu Sony Xperia 1 III case creator in nanj se bo uporabil oblikovani vzorec. Gre za kovček v obliki knjige z magnetnim zapiranjem in prostorom za dokumente. Pokrov ohišja ima fino teksturo, ki jo je mogoče občutiti na otip. V notranjosti je prozorno silikonsko ohišje. Knjigo Wallet Book lahko zložite v praktično stojalo.

  Vzorčna slika čarovnika iz knjige 2

  Prednosti naslovnice:

  • 1. namenjena velikost;
  • 2. izrezi za priključke in komponente;
  • 3. praktična oblika knjige;
  • 4. odpornost na različne poškodbe;
  • 5. magnetno zapiranje;
  • 6. prostor za dokumente;

  Pred nakupom ne pozabite preveriti svojega dizajna v potrditvi naročila. Če se predogled ne ujema z vašim dizajnom, nas kontaktirajte in pomagali vam bomo rešiti težavo.

  Fotografija vzorca denarnice Wizard 3


  *Površina ohišja denarnice ima sijajno teksturo.


  *Izrezi kamere se nekoliko lahko razlikujejo, odvisno od serije dostave.    Podatki o proizvajalcu