Samsung Galaxy Tab A7 Lite - zaščitna folija za zaslon - etuo folija (472795)

Cena: 5,90 €
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  
Zaščitna folija za zaslon tabličnega računalnika

Zaščitna folija za zaslon tabličnega računalnika etuo

 

Polikarbonatna folija, prilagojena določenemu modelu tabličnega računalnika, učinkovito ščiti zaslon naprave pred številnimi mehanskimi poškodbami. Zaščita zaslona prekriva površino zaslona ter ga varuje pred praskami, odrgninami in umazanijo. Ob pravilni uporabi se tesno prilega zaslonu, se ne premika in se ne zvija na robovih. Dodatku so priloženi robčki za mokro in suho brisanje zaslona ter nalepke za zbiranje prašnih delcev. Preprosto očistite zaslon in natančno namestite folijo.

 

Glavne značilnosti polikarbonatnih folij etuo. pl so:

  • minimalna debelina,
  • oleofobni premaz,
  • dobra preglednost,
  • samodejno sestavljanje,
  • potrebna oprema je vključena.
Vgrajena polikarbonatna folija za tablete

Katere druge prednosti ima folija za zaščito zaslona?

 

Tanka in prožna polikarbonatna folija je odlično dopolnilo ohišju za tablični računalnik. Zaščita z zanemarljivo debelino in popolno prozornostjo ne vpliva na kakovost slike in občutljivost zaslona na dotik. Prav tako optično ne odebeli tabličnega računalnika in je za uporabnika skoraj neviden. Odvisno od modela tabličnega računalnika lahko vsebuje izreze za zunanje komponente, kot so sprednja kamera, gumb za upravljanje ali zvočnik.

 

Za posebno oleofobno prevleko zaščitne folije je čiščenje zaslona pred mastno umazanijo veliko lažje. Polikarbonatno folijo lahko namestite in odstranite sami. Ko ga odstranite z zaslona, pokrov ne pušča trajnih sledi na steklu zaslona tabličnega računalnika.

Zaščitna folija za zaslon tabličnega računalnika

Kaj uporabiti polikarbonatne folije za zaslon tabličnega računalnika?

 

zaslon je najbolj občutljiv element vsake tablične naprave na mehanske poškodbe. Med normalno uporabo se na njem postopoma nabirajo majhne praske in umazanija. Zaradi nesreče, na primer padca tabličnega računalnika, pa se lahko razbije zaslon. Zato je tako pomembno, da svojo napravo že ob nakupu opremite z ustreznimi zaščitnimi dodatki. Polikarbonatna folija je odlična izbira za tiste, ki želijo neopazno zaščito zaslona. Dobro se obnese v kombinaciji z ovitkom v obliki knjige ali drugim ovitkom z izstopajočimi robovi, saj predvsem ščiti zaslon pred praskami.


*Prikazane slike so ilustrativne. Izdelek se lahko razlikuje od tistega, ki je prikazan na sliki z izrezi za komponente in embalažo, odvisno od dobavne serije.


Kako namestiti zaščitno folijo? - poglejte tukaj  Podatki o proizvajalcu