Samsung Galaxy S20 Ultra - ovitek za telefon - Nillkin Qin - črna (460991)

Cena: Akcijska cena 10,90 € Redna cena 12,90 €
Izberite barvo:
Na voljo 6 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

Podobni izdelki

Originalen ovitek Nillkin z zavihkom

Lahek in trpežen ovitek Qin


Dizajnerski ovitek Qin blagovne znamke Nillkin je lahek in trpežen ovitek za vaš pametni telefon. Ovitek je izdelan iz materiala PC in ovit v visokokakovostno rdeče usnje. Ovitek učinkovito ščiti pametni telefon pred različnimi mehanskimi poškodbami, odrgninami, umazanijo in praskami, ki nastanejo ob vsakodnevni uporabi. Lahek in praktičen ovitek je točno določene velikosti in oblike, da ustreza določenemu delu telefona. Izdelek ima izreze za komponente in priključke, kot so funkcijski gumbi, fotoaparat in zvočnik, kar pomeni, da vam ob uporabi teh funkcij ovitka ne bo potrebno vzeti s telefona. Notranji del ovitka je obložen z mehkim materialom, ki ne bo opraskal ali poškodoval površine telefona. Na sprednji strani ima poseben žep, v katerega lahko shranite osebne dokumente in bančne kartice. Zunanji del ovitka Nillkin Qin je prekrit z mat usnjem, ki varuje pred mastnimi prstnimi odtisi in podobno umazanijo. Ovitek je prijeten na dotik in vam ne bo spolzel iz rok.


Kakovostna zaščita za vaš pametni telefon


Ovitek Nillkin Qin je izvrstna izbira zaščite za vašo napravo. Ovitek se povsem prilega napravi, kar poskrbi, da ta ne bo padla iz ovitka. Material ovitka je izdelan iz trpežnih, kakovostnih in debelih materialov, kar zagotavlja visoko stopnjo zaščite. Ovitek predstavlja izjemen dodatek za pametni telefon, z elegantnim dizjanom pa pritegne pozornost. Usnjen ovitek je na voljo v rdeči barvi in drugih barvnih odtenkih, ki jih najdete na spletni strani. Gre za originalen izdelek, zapakiran v originalno škatlo proizvajalca Nillkin. Na zunanjem delu embalaže je nalepka s hologramom.


Zakaj uporabljati ovitek za telefon?

Čeprav sodobni zasnovi pametnih telefonov zagotovo ne moremo oporekati visoke estetike, so te naprave veliko bolj kot prej izpostavljene mehanskim poškodbam. Če izberete ovitek, ki se prilega vašemu telefonu, dobite elegantno ohišje, ki bo dlje časa ohranjalo brezhiben videz vašega pametnega telefona.  Podatki o proizvajalcu