Samsung Galaxy M51 - ovitek za telefon - Ringke Fusion X - črna (472509)

Cena: Akcijska cena 12,90 € Redna cena 15,90 €
Na voljo 3 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

Oklepni ovitek Ringke Fusion X

Ringke Fusion X je oklepni ovitek za pametne telefone. Trden ovitek za pametni telefon ima ojačane črne robove, ostal del ovitka pa je prozoren, s čimer ne prekriva orgininalne barve telefona in ji omogoča, da zasije v vsem svojem sijaju. Izdelan je iz trpežnih materialov, kot sta TPU in polikarbonat. Ovitek pa poleg zaščite pametnega telefona omogoča tudi odpornost na mehanske poškodbe, kar potrjuje dejstvo, da ustreza vojaškim standardom MIL-STD-810G. Zahvaljujoč dodatno odebljenim robovom s funkcijo 4-point Rear Guard vam ta ovitek zagotavlja dodatno zaščito v primeru morebitnih padcev ali udarcev. Če vam telefon slučajno pade na ravno površino, pa zaslon ne bo prišel v stik z njo in se tudi ne bo razbil, zato si lahko ob uporabi ovitka Ringke Fusion X oddahnete, saj je za varnost maksimalno poskrbljeno.


Ovitek je povsem prilagojen posameznemu modelu mobilnega telefona, kar pomeni, da ima natančne zareze za vse priključke in komponetne, s čimer je uporaba precej bolj enostavna in nemotena, ob uporabi različnih funkcij pa vam naprave ne bo potrebno vzeti ven iz ovtika. Tako tudi ne otežuje delovanja telefona. Funkcijski gumbi so zaščiteni z dodatno plastjo materiala, zareza pa je narjena tudi za lečo zadnje kamere. Ovitek omogoča enostaven dostop do vtičnice za polnjenje telefona in funkcijskih gumbov, zaščitenih z dodatno plastjo materiala.


Zakaj uporabljati ovitek za telefon?

Zaščitni ovitek je nepogrešljiv pripomoček za vsak telefon. Čeprav sodobni zasnovi pametnih telefonov zagotovo ne moremo oporekati visoke estetike, so te naprave veliko bolj kot prej izpostavljene mehanskim poškodbam. Da bi preprečili poškodbe ohišja, je bolje, da takoj uporabite zaščitni ovitek za telefon. Če izberete ovitek, ki se prilega vašemu telefonu, dobite elegantno ohišje, ki bo dlje časa ohranjalo brezhiben videz vašega pametnega telefona, hkrati pa poudarilo vaš osebni stil, saj lahko mobilni telefon dandanes uporabljamo tudi kot modni dodatek in z njim poudarimo svojo edinstveno osebnost in osebni slog.  Podatki o proizvajalcu