Samsung Galaxy M31s - ovitek za telefon - Mercury Goospery Soft Feeling - temno modra (472473)

Cena: Akcijska cena 9,90 € Redna cena 11,90 €
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

Prilagojeno ohišje za telefon Mercury Goospery Soft Feeling Case


Ohišje za telefon je visokokakovosten etui priznanega proizvajalca Mercury Goospery. Ohišje je izdelano iz kakovostnega termoreaktivnega poliuretana, zato je prilagodljivo in odporno na praske. Ohišje se pri upogibanju ne deformira in ga je zelo enostavno očistiti. Prednost ohišja Soft Feeling Case je matirana površina, na kateri mastne sledi in umazanija niso preveč vidne. Poleg tega se ohišje dobro prilega roki in ne zdrsne iz rok. Silikonsko ohišje Soft Feeling ima velikost in obliko, prilagojeno določenemu modelu pametnega telefona, tako da se bolje prilega njegovi strukturi in ne izstopa na robovih. Ohišje ima natančno oblikovane izreze za gumbe in priključke, zato jih lahko udobno uporabljate, ne da bi pri tem morali sneti pokrov pametnega telefona. Prevleka iz Mercury Goospery ima obstojno barvo, ki ne zbledi in se ne obriše, zato bo ohišje dolgo časa ohranilo dober izgled na vašem telefonu.


Praktično in elegantno ohišje Soft Feeling

Ohišje Mercury Goospery Soft Feeling Case vašemu pametnemu telefonu ne bo zagotovilo le izjemno lepega videza, temveč bo, kar je najpomembneje, vašo napravo zaščitilo pred različnimi mehanskimi poškodbami, do katerih neizogibno pride med vsakodnevno uporabo. Silikonsko ohišje ščiti telefon pred praskami, odrgninami in trajno umazanijo. Poleg tega gumijasto ohišje absorbira padce in zmanjšuje tveganje poškodb ob trku opreme s trdo površino. Ohišje TPU je trpežno in izvirno - znotraj ohišja je posebna nalepka, ki potrjuje pristnost izdelka. Trgovina ponuja ovitke v različnih modnih odtenkih, tako da lahko ovitek prilagodite svojemu pametnemu telefonu, okusu ali slogu. Ohišje blagovne znamke Mercury Goospery ustreza samo namenskemu modelu pametnega telefona in je pakirano v originalni proizvajalčevi trdi embalaži s hologramom.


Zakaj uporabljati ovitek za telefon?

Čeprav sodobni zasnovi pametnih telefonov zagotovo ne moremo oporekati visoke estetike, so te naprave veliko bolj kot prej izpostavljene mehanskim poškodbam. Če izberete ovitek, ki se prilega vašemu telefonu, dobite elegantno ohišje, ki bo dlje časa ohranjalo brezhiben videz vašega pametnega telefona.  Podatki o proizvajalcu