CHRISTMAS SALE popusti do -50% | Poglejte več »

Samsung Galaxy A90 5G - zaščitna folija za zaslon - etuo folija (460812)

Cena: Akcijska cena 2,45 € Redna cena 4,90 €
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

Trajna folija za LCD zaslon

Popolna zaščita zaslona


Zaščitna folija je zelo kakovostna dodatna oprema telefona, ki ščiti zaslon naprave pred različnimi vrstami mehanskih poškodb. Trpežna folija je dobro prilagojena modelu pametnega telefona in se mu lepo prilega. Polikarbonatna folija zelo dobro ščiti zaslon naprave pred različnimi praskami, odrgninami ali kontaminacijo. Poleg tega je prekrita s posebnim oleofobnim premazom, zahvaljujoč kateremu je veliko lažje odstraniti umazanijo in mastne prstne odtise s površine kot pri običajnih folijah. Velika prednost polikarbonatne folije je njena minimalna debelina, ki telefona optično ne odebeli in je ob pravilni uporabi skoraj nevidna. Zaščitni pripomoček ima prilagojene izreze za komponente zaslona, zato lahko brez težav uporabljate zvočnik ali fotoaparat. Folija je prozorna in zelo dobro reproducira prikazano sliko na LCD zaslonu pametnega telefona ter ne moti funkcij dotika ali prvotnega videza naprave.


Zavarujte zaslon telefona

Polikarbonatna folija


Zaščitna folija iz polikarbonata se zelo dobro oprime sprednje površine telefona in učinkovito zmanjša tveganje za trajne mehanske poškodbe, kot so praske ali umazanija. Dodatek je dobra alternativa drugim vrstam folij podobnega tipa. Sama namestitev folije je nezahtevna in ne traja veliko časa - dovolj je, da dobro očistite zaslon, pravilno namestite folijo in jo z močnim pritiskanjem pritrdite. Izdelek se po pravilnem nanosu ne odlepi in se ne viha ob robovih, po odstranitvi pa ni umazanih madežev, ki bi jih bilo težko sprati. V kombinaciji z ovitkom bo folija zelo dobro zaščitila zaslon vašega pametnega telefona pred poškodbami.


Za koga je primerna zaščitna folija za zaslon?

Uporabo zaščite za zaslon priporočamo prav vsakomur, saj so popravila zaslona običajno med najdražjimi in najbolj nepotrebnimi stroški, zaščita pa je povsem enostavna in cenovno ugodna. Zaščita zaslona je dandanes obvezna za vsakega lastnika pametne naprave, ki si ne želi beliti las z nepotrebnimi stroški popravila zaslona, še posebej nujna pa je za tiste bolj nerodne, ki jim telefon večkrat pade iz rok. Opozoriti velja tudi na dejstvo, da zaščita zaslona nikakor ne zmanjšuje učinkovitosti in odzivnosti zaslona na dotik, zato boste svojo napravo kljub foliji lahko nemoteno uporabljali.

*Prikazane slike so ilustrativne. Izdelek se lahko razlikuje od tistega, ki je prikazan na sliki z izrezi za komponente in embalažo, odvisno od dobavne serije.


Kako namestiti zaščitno folijo? - poglejte tukaj  Podatki o proizvajalcu