Samsung Galaxy A71 - kaljeno steklo za zadnjo kamero telefona (473079)

Cena: 4,90 €
Na voljo 6 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

Trpežno zaščitno steklo za kamero pametnega telefona

Popolna zaščita za zadnjo lečo


Zaščitno steklo za zadnjo lečo pametnega telefona je odlična zaščita, ki bo pomagala varovati fotoaparat pred različnimi poškodbami, ki bi lahko nastale kot posledica vsakodnevne uporabe telefona. Steklo odlikuje visoka trdota in odpornost na praske, zato učinkovito ščiti kamero naprave. Poleg tega zaradi visoke preglednosti bistveno ne vpliva na kakovost posnetih fotografij. Zaščitno steklo je prilagojeno obliki in velikosti zadnje kamere, da jo popolnoma zaščiti. Pomembna prednost stekla je njegova obstojnost, ki pozitivno vpliva na zaščito leče tudi ob padcu pametnega telefona in zmanjšuje možnost trajnih poškodb komponente. Zaščitno steklo je trdo in zelo enostavno za namestitev, ki ne traja veliko časa. Steklo je izjemno tanko in skoraj nevidno, če pa se zlomi, se ne razbije na majhne koščke, ki bi vam lahko porezali roko ali poškodovali pametni telefon.


Zavarujte objektiv telefona

Zaščitno kaljeno steklo za kamero


Kaljeno steklo za kamero je kakovostna kombinacija zaščitnega stekla s polikarbonatno folijo. Steklo zagotavlja učinkovito zaščito leče pametnega telefona pred praskami, odrgninami, umazanijo in različnimi poškodbami. Zahvaljujoč temu pripomočku bo kamera v telefonu še dolgo ostala brez napak, ki bi lahko vplivale na kakovost posnetih fotografij. Prozorno steklo z lahko strukturo ima obliko, ki je namenjena določenemu modelu naprave, zahvaljujoč kateri se bolje oprime površine in zaščiti ustrezen predel leče. Po odstranitvi steklo ne pušča lepljivih madežev, kar je prav tako prednost produkta. Zaščitno steklo za telefonsko kamero je na voljo v kompletu, ki vključuje tri folije za fotoaparat in komplet dodatkov za nanos. Izdelek je pakiran v togo zaprto škatlo.


Za koga je primerno zaščitno steklo za lečo?

Uporabo zaščitnega stekla za lečo priporočamo vsem, ki s svojim telefonom radi ustvarjate neprecenljive spomine v obliki fotografij in videa. Opozoriti velja tudi na dejstvo, da zaščita leče nikakor ne zmanjšuje kakovosti fotografij in videoposnetkov in ne moti njenega delovanja.

Število kosov v setu: 1


Kako namestiti kaljeno steklo? - poglejte tukaj  Podatki o proizvajalcu