Samsung Galaxy A52s 5G - oblikuj svoj ovitek za telefon - Glossy Case - črna

Dodajte besedilo
Arial Black
Black
Vaše slike
  Expand
  Sending a images...
  Na voljo > 10 kom  
  Dostava 2 - 3 delovnih dni  
  Cena dostave od 4,40 €  
  Cena: 25,90 €

  Ustvarite etui z lastnim odtisom

  Etui z lastno fotografijo in napisom za Samsung Galaxy A52s 5G

  V naši spletni trgovini lahko za Samsung Galaxy A52s 5G izdelate etui z lastnim dizajnom. Ustvarjalnik ohišij je spletna aplikacija, ki je ni treba prenesti v napravo, z orodji, ki so v njej na voljo, pa boste zlahka ustvarili svoj tisk. Vsak dodani element lahko pomanjšate, zavrtite in spremenite njegovo moč prodiranja v določeni plasti. V program lahko naložite eno ali več grafik. Samo oblikovanje ne vzame veliko časa - ko dodate slikovno datoteko, jo morate samo pravilno urediti na vzorcu ovitka za izbrani model pametnega telefona.

  V aplikaciji lahko ustvarite ovitek z lastno grafiko, vendar morate upoštevati nekaj pomembnih pravil. Fotografija, ki jo dodate čarovniku, mora biti najboljše možne kakovosti, dimenzije grafike pa ne smejo biti manjše od 640 x 480 pik.

  Kreator przykładowe zdjęcie Glossy Case 1

  Sam tisk bo uporabljen v obrisu zadnje površine etuija, njegove stranice pa bodo ostale prozorne. Odtisi na prevlekah so trajni in odporni proti obrabi ali bledenju, vendar se lahko barve zaradi nastavitev monitorja nekoliko razlikujejo od vzorca. V poslano naročilo ne posegamo, zato morate pred pošiljanjem preveriti, ali so posamezni elementi dobro razporejeni.

  Vzorčna fotografija ustvarjalca Glossy Case 2

  Tiskano etuo Glossy Case

  Trdno in funkcionalno etui

  Etuo Glossy Case je na voljo v ustvarjalcu etuijev Samsung Galaxy A52s 5G in nanj se bo uporabil oblikovani dizajn. Gre za trpežno ohišje iz materialov, ki so odporni na poškodbe. Stranice pametnega telefona pokrivajo obrobe iz utrjenega silikona, hrbtni del naprave pa pokriva plastična plošča. Oblika bo natisnjena na hrbtni strani ohišja in zaščitena s posebno, neizbrisno plastjo prozornega materiala z rahlo sijajno površino.

  Kreator przykładowe zdjęcie Glossy Case 3

  Prednosti ohišja:

  • 1. Prilagodljiv material TPU na robovih;
  • 2. Izrezi za pomembne komponente;
  • 3. Plastični hrbet za utrditev telesa;
  • 4. Enostavno čiščenje;
  • 5. Nedeformabilen;
  • 6. Neizbrisljiv odtis, zaščiten s folijo;
  • 7. Dedicated size.

  Pred nakupom ne pozabite preveriti svojega dizajna v potrditvi naročila. Če se predogled ne ujema z vašim dizajnom, nas kontaktirajte in pomagali vam bomo rešiti težavo.

  Glossy Case 4 sample image

  *Vsak sijajni etui je na zadnji strani prekrit z zaščitno folijo za prevoz.    Podatki o proizvajalcu