Samsung Galaxy A41 - ovitek za telefon - Samsung Silicone Cover - rdeča (472802)

Cena: Akcijska cena 19,90 € Redna cena 23,90 €
Na voljo 7 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

Ovitek za telefon, ki bo popolnoma usklajen z vašim telefonom

Originalen Samsungov izdelek


Silikonski ovitek je originalni izdelek uglednega proizvajalca Samsung. Izdelan je iz prožnega, odpornega silikona, ki je izredno prijeten na dotik, se izvrstno prilega dlani in zmanjšuje možnost zdrsa iz rok ter tako telefon varuje pred morebitnimi resnejšimi okvarami. Ovitek je močen in trden, zato vašo napravo učinkovito ščiti pred številnimi mehanskimi poškodbami, do katerih lahko pride ob vsakodnevni uporabi. Notranjost ovitka je obložena z materialom, ki ne povzroča odrgnin, prask in razbarvanja na ohišju pametnega telefona.


Originalen Samsung ovitek ima točno določeno velikost in obliko za posamezen model pametnega telefona in natančno oblikovane zareze za komponente in priključke, zato se lahko nemoteno uporablja kamero in vhod za polnilnik. Posledično vam ob uporabi teh funkcij ovitka ni potrebno odstraniti s telefona. Proizvajalec je čez stranske gumbe dodal tudi dodatno prekrivanje, s katerim je uporaba teh gumbov bolj udobna. Material, iz katerega je ovitek izdelan, omogoča, da na njem ni vidnih mastnih prstnih odtiskov, kar je dodatna prednost izdelka.


Garancija zadovoljstva


Samsung Silicone Cover nudi učinkovito zaščito za vaš telefon. Praktično in elegantno silikonsko ohišje z mat površino bo napravo zaščitilo pred praskami, odrgninami ali trajno umazanijo, opremi pa bo dalo tudi zanimiv dizajn in bo hkrati poudarilo vrhunski videz vaše najljubše naprave. Ovitek je lahek in enostaven za namestitev, čiščenje ter razkuževanje. Poleg tega ima ovitek v notranjosti posebno oblogo, ki ščiti napravo pred praskami pri nameščanju ovitka. Ovitek je originalni izdelek in ima v notranosti posebno gravuro. Pakiran je v trdno škatlo proizvajalca, na kateri je nalepka z edinstveno Samsung kodo. Na voljo je v različnih barvah, njegov videz pa je minimalističen in eleganten, zato je primeren tudi za uporabo v poslovne namene.  Podatki o proizvajalcu