Samsung Galaxy A41 - ovitek za telefon - Forever Bioio - rdeča (472768)

Cena: Akcijska cena 11,90 € Redna cena 14,90 €
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

Okolju prijazen ovitek za telefon Forever Bioio


Biorazgradljiv in trpežen ovitek


Forever Bioio je moderen, okolju prijazen ovitek za telefon. Zasnovan je za različne sodobne modele pametnih telefonov in je narejen iz šestih biorazgradljivih materialov - vse to v korist našega planeta. Obenem je ovitek izredno trpežen in bo vaš telefon zaščitil pred poškodbami, kot so praske, odrgnine in umazanija oz. pred poškodbami, do katerih lahko pride ob vsakodnevni uporabi. Bioio ovitki tudi zmanjšajo verjetnost za resnejše poškodbe telefona v primeru morebitnih udarcev ali poškodb. Prednost ovitkov znamke Forever so tudi natančne zareze za vse priključke in komponetne, kar pomeni, da je uporaba pametnega telefona nemotena in vam ovitka ni potrebno odstranjevati vedno, ko uporabljate različne funkcije, kot so kamera ali vhod za polnilnik. Ovitki te znamke so tudi izredno prijetni na dotik, se povsem prilagajajo telefonu in vam ne bodo bodo spolzeli iz rok. Vsak ovitek je oblikovan za določen model telefona, zato ni bojazni, da se ne bo prilegal vaši napravi. Ovitek je še posebej primeren za tiste, ki iščete okolju prijazen ovitek za telefon.


Okolju prijazen ovitek Forever Bioio je tako kot drugi takšni ovitki narejen iz PBAT, zelenjavne celuloze, kalcijevega karbonata in talca. Ovitek se tesno prilagaja modelu in ob robovih ne štrli. Poleg tega je ovitek združljiv z indukcijskimi polnilci, kar je njegova velika prednost. Bioio ovitki za telefon so trpežni in izredno enostavni za čiščenje, saj jih lahko očistite pod vodo ali s krpo iz mikrovlaken. V naši spletni trgovini jih lahko najdete v več različnih odtenkih in privlačnih barvah ter izberete tistega, ki najbolj ustreza vašemu slogu in okusu.


Zakaj uporabljati ovitek za telefon?

Čeprav sodobni zasnovi pametnih telefonov zagotovo ne moremo oporekati visoke estetike, so te naprave veliko bolj kot prej izpostavljene mehanskim poškodbam. Če izberete ovitek, ki se prilega vašemu telefonu, dobite elegantno ohišje, ki bo dlje časa ohranjalo brezhiben videz vašega pametnega telefona.  Podatki o proizvajalcu