CHRISTMAS SALE popusti do -50% | Poglejte več »

Samsung Galaxy A30s - zaščitno kaljeno steklo - MyScreen Hybrid Glass (461104)

Cena: Akcijska cena 9,52 € Redna cena 11,90 €
Na voljo 0 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  
Dostava kmalu
Obvesti o dostavi

Vzdržljivo hibridno steklo MyScreenPROTECTOR

Popolna zaščita zaslona


Zaščitno hibridno steklo je nelomljivo steklo podjetja MyScreenPROTECTOR, specializiranega za proizvodnjo zaslonov telefona. Hibridno steklo pokriva celotno ravno površino zaslona. Folio-steklo debeline 0,15 mm ščiti sprednjo stran pred različnimi poškodbami, kot so: umazanija, odrgnine ali praske. Steklo ima trdoto 8H in ga je enostavno nalepiti in odlepiti. Njegova struktura je prozorna, kar ne vpliva negativno na kakovost prikazane slike. Hibridno steklo je prekrito z oleofobnim premazom, ki omogoča enostavno čiščenje pred mastnimi prstnimi odtisi. Oblika stekla je prilagojena modelu telefona, vključno z izrezi za pomembne elemente zaslona, kot sta zvočnik ali funkcijski gumb. Zaščitno steklo se dobro oprime zaslona in se po skrbni namestitvi ne odlepi samo.


Zavarujte zaslon telefona

Zaščitno hibridno steklo


MyScreenPROTECTOR Hybrid Glass zaščitno steklo ščiti zaslon pred številnimi poškodbami in zmanjšuje tveganje za zlom ob padcu pametnega telefona tako, da absorbira del udarne energije. Tanko, a kvalitetno zaščitno hibridno steklo je originalno in zapakirano v škatlo uradnega proizvajalca s pritrdilnim kompletom EasyApp KIT. Namestitev stekla na zaslov je hitra in enostavna. Ko se zaščitno steklo odstrani, na zaslonu ne ostanejo madeži lepila in steklo se prav tako ne razdrobi na majhne koščke z ostrimi robovi.


Za koga je primerno zaščitno steklo za zaslon?

Uporabo zaščite za zaslon priporočamo prav vsakomur, saj so popravila zaslona običajno med najdražjimi in najbolj nepotrebnimi stroški, zaščita pa je povsem enostavna in cenovno ugodna. Zaščita zaslona je dandanes obvezna za vsakega lastnika pametne naprave, ki si ne želi beliti las z nepotrebnimi stroški popravila zaslona, še posebej nujna pa je za tiste bolj nerodne, ki jim telefon večkrat pade iz rok. Opozoriti velja tudi na dejstvo, da zaščita zaslona nikakor ne zmanjšuje učinkovitosti in odzivnosti zaslona na dotik, prav tako pa lepilo, s katerim se steklo pritrdi na zaslon, na zaslonu ne bo pustilo nikakršnih dolgotrajnih posledic. Zaščitno steklo je enostavno za čiščenje in vzdrževanje ter bo poskrbelo, da bo vaš zaslon dolgo časa v brezhibnem stanju brez poškodb, stroški za popravilo zaslona pa ne bodo udarili po vaši denarnici.


Kako namestiti kaljeno steklo? - poglejte tukaj  Podatki o proizvajalcu