Samsung Galaxy A02s - ovitek za telefon - Forcell Cord - rdeča (472703)

Cena: Akcijska cena 7,90 € Redna cena 9,90 €
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

Ovitek za telefon, primeren za nošenje okoli vratu


Visokokakovosten silikonski ovitek za telefon je zasnovan za nošenje okoli vratu ali čez ramo namesto torbice. Ovitek izdelan iz materiala TPU je popolnoma prilagodljiv in se dobro oprime ohišja telefona. Ovitek je prozoren in pametni telefon varuje pred praskami in umazanijo, do katerih pride ob vsakodnevni uporabi. Izdelan je iz trpežnega materiala, kar pomeni, da ublaži morebitne padce telefona in tako zmanjša tveganje za poškodbe. Ima natančno oblikovane izreze za komponente in priključke, zato vam ni potrebno odstraniti ovitka, ko želite uporabiti kamero, vhod za polnilnik ali stranske gumbe.


Dodatna vrednost ovitka je modna vrvica, ki je nanj pritrjena na spodnjem delu. Ta vam bo omogočala, da napravo obesite okoli vratu ali jo nosite čez ramo kot torbico. Zahvaljujoč temu dodatku boste imeli telefon vedno na dosegu roke. To še posebej prav pride na izletih, na kampiranju ali na plaži. Vrvico lahko izberete v štirih različnih barvah: beli, rdeči, zeleni in črni. Izbrani ovitek tako postane praktičen počitniški dodatek z ojačano silikonsko prevleko, ki bo vaš telefon zaščitila pred mehanskimi poškodbami.


Ovitek za telefon Forcell Cord je odporen proti praskam in odrgninam, obenem pa poskrbi tudi za dobro zaščito v primeru morebitnih padcev ali udarcev. Močan, a vseeno precej lahek ovitek, ne bo dodatno odebelil ohišja naprave. Ovitek je izdelan iz trpežnega TPU materiala, ki se ne uniči, kar pomeni, da vam bo zagotovo služil dolgo časa. Dodatek k ovitku je daljša vrvica, ki poskrbi za praktičen počitniški dodatek. Vrvica je debelejša in tako bolj prijetna za nošenje. Dolžino vrvico lahko regulirate s kovinskim obročkom. Ovitek je primeren za čiščenje pod vodo. Prozoren ovitek z dodatno vrvico je kot nalašč za vse, ki si želijo praktičnega počitniškega dodatka za svojo mobilno napravo.  Podatki o proizvajalcu