Realme 7i - ovitek za telefon - Ultra Slim - Clear (473108)

Cena: 8,90 €
Na voljo 0 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  
Dostava kmalu
Obvesti o dostavi

Etuo Ultra Slim - prozorno silikonsko ohišje za minimaliste


Etuo Ultra Slim ohišje za telefon je tanko zaščitno ohišje iz utrjenega silikona. Material TPU ni le prilagodljiv, temveč tudi vzdržljiv. Ovitek učinkovito ščiti celotno površino telefona pred umazanijo in mehanskimi poškodbami: odrgninami, praskami in odlomki. Učinkovita zaščita ne posega v prvotno zasnovo naprave. Ohišje je 100-odstotno prozorno in razkriva izvirno barvo ohišja pametnega telefona. Vsako ohišje iz serije etuo Ultra Slim je prilagojeno posameznemu modelu telefona. Zato se ohišje dobro prilega napravi in ne ovira njene običajne uporabe.


Značilnosti ohišja serije - etuo Ultra Slim:

  • - zelo tanko ohišje TPU,
  • - ščiti vaš telefon z vseh strani,
  • - primer je usklajen z modelom,
  • - prozoren silikon,
  • - telefon ni debelejši,
  • - elastični material.


Katere druge prednosti ima etuo Ultra Slim Case?

Minimalizem je glavna prednost ovitkov iz serije etuo Ultra Slim. Svoj pametni telefon lahko učinkovito zaščitite pred poškodbami, hkrati pa ohranite njegovo izvirno obliko. Celotna zaščita ne ovira običajne uporabe pametnega telefona in ne vpliva na občutljivost zaslona na dotik ali kakovost slike. Zaradi izrezov za zunanje komponente vam ni potrebno odstraniti ohišja za neposreden dostop do polnilne reže, kamere ali priključka za slušalke. Ščitnik ima na notranji strani občutljive jezičke, ki preprečujejo, da bi se ovitek prilepil na površino telefona. To zagotavlja, da odstranitev ohišja ne vpliva na pametni telefon.


Zakaj uporabljati zaščitno ohišje?

Minimalisti, ki ne želijo posegati v izvirno zasnovo svoje naprave, lahko posežejo po tankih in vzdržljivih ohišjih iz serije etuo Ultra Slim. Če izberete celostno ohišje, vam ni potrebno uporabljati dodatne zaščite zaslona v obliki folije ali stekla za zaslon. To ohišje je popolnoma prozorno, zato ne vpliva na videz vašega telefona. Ker je zelo tanko, tudi ne povečuje njegove velikosti. Silikonsko ohišje je enostavno za čiščenje in razkuževanje. Trpežen material zagotavlja, da vam bo etui služil dolgo časa.
  Podatki o proizvajalcu