POCO X3 Pro - zaščitno kaljeno steklo - Bestsuit Nano Flexible Glass (473009)

Cena: 9,90 €
Na voljo 6 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

Trpežno kaljeno steklo

Popolna zaščita zaslona


Fleksibilno steklo Bestsuit Nano je visokokakovostno kaljeno steklo za zaslon pametnega telefona. Steklo ščiti zaslon pametnega telefona pred številnimi vrstami mehanskih poškodb, ki nastanejo med običajno uporabo telefona. Zaščitno steklo ima trdoto 9H po Mohsovi lestvici, kar zagotavlja zelo dobro zaščito pred odrgninami in močnimi praskami na zaslonu ter zmanjšuje nevarnost zloma zaslona ob padcu naprave. Prednost stekla Bestsuit Nano je njegova prilagodljivost, zahvaljujoč kateri se steklo bolje prilega in prilepi na površino zaslona. Nanos stekla na sprednji del pametnega telefona je zelo enostaven. Fleksibilno steklo je pokrito z oleofobnim premazom, kar olajša vzdrževanje čistega ohišja. Zaščitno steklo ne vpliva na funkcije zaslona na dotik ali kakovost prikazane slike - steklo je popolnoma prozorno in debelo le 0,2 mm, zato je eno izmed najtanjših na trgu. Steklo je prilagojeno zaslonu in ima natančno izrezane luknje za najpomembnejše komponente na sprednji strani naprave.


Zavarujte zaslon telefona


Kaljeno steklo Bestsuit Nano Flexible Glass proizvajalca POCO se dobro oprime sprednje površine telefona in zmanjša možnost loma zaslona zaradi udarca ali padca naprave na trdo podlago. Steklo z minimalno debelino in večjo prilagodljivostjo je trpežno in zelo enostavno za nanašanje. V kompletu so posebni dodatki, ki olajšajo lepljenje stekla na zaslon. Poleg tega embalaža vsebuje navodila za sestavljanje v poljščini in angleščini. Fleksibilno steklo se po pravilnem nanosu ne odlepi, po odstranitvi stekla pa ni madežev, ki bi jih bilo težko sprati, saj je formula ohišja brez lepila. Kaljeno steklo znamke Bestsuit Nano je odlična alternativa poceni nadomestkom in zaščitnim folijam. Dodatek je zapakiran v trdo kartonsko škatlo proizvajalca.


Za koga je primerno zaščitno steklo za zaslon?

Uporabo zaščite za zaslon priporočamo prav vsakomur, saj so popravila zaslona običajno med najdražjimi in najbolj nepotrebnimi stroški, zaščita pa je povsem enostavna in cenovno ugodna.


Kako namestiti kaljeno steklo? - poglejte tukaj  Podatki o proizvajalcu