POCO X3 NFC - zaščitno kaljeno steklo 5D Full Glue - etuo steklo - črna (472528)

Cena: 18,90 €
Na voljo 4 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  
5D kaljeno steklo za zaslon telefona

Steklo za zaslon pametnega telefona etuo

 

Temperirano steklo 5D Full Glue je zaščita zaslona za telefon z zaobljenimi robovi, ki ima lepilo na celotni površini. Pripomoček učinkovito ščiti zaslon pametnega telefona pred praskami, odrgninami in umazanijo, poleg tega pa čim bolj zmanjšuje nevarnost razbitja stekla zaslona. Kljub robustni konstrukciji ima kaljeno steklo optimalno debelino in brezhibno prozornost, zato ne ovira taktilnega delovanja zaslona in ne vpliva na kakovost prikazane slike. Zaščito lahko uporabljate skupaj z zaščitnim ohišjem za telefon kot del celotnega kompleta, da preprečite poškodbe telefona.

 

Značilnosti zaščitnih stekel 5D Full Glue so:

  • prilagajanje določenemu modelu telefona,
  • zakrivljeni robovi,
  • silikonsko lepilo na celotni površini,
  • trdota 9H na Mohsovi lestvici,
  • PET premaz.
Vgrajeno steklo za pametni telefon

5D Full Glue kaljeno steklo - dodatne prednosti dodatne opreme

 

V nasprotju z običajnimi zaščitami zaslona telefona kaljeno steklo 5D Full Glue zagotavlja zaščito pred mehanskimi poškodbami na celotni površini zaslona. To je še posebej pomembno za zaslone pametnih telefonov z zaobljenimi robovi, ki so večinoma izpostavljeni praskam in odlomkom.

 

Optimalna debelina in trdota dodatka omogočata učinkovito blaženje padcev in udarcev, zato je tveganje razbitja zaslona čim manjše. Zaradi optičnega silikonskega lepila na celotni površini zaščita zaslona ne drsi po zaslonu in ne kopiči zračnih mehurčkov pod svojo površino.

Zaščitno steklo za telefon

Kaj je razlog za uporabo zaščitnega stekla za zaslon pametnega telefona?

 

Temperirano steklo 5D Full Glue je najučinkovitejša zaščita zaslona pred mehanskimi poškodbami. Ta dodatek, ki je debelejši in trši od zaščitne folije, ne le preprečuje nastanek grdih prask na zaslonu, temveč tudi zmanjšuje nevarnost, da bi steklo zaslona počilo. Različica, prilagojena določenemu modelu telefona, vključuje možne izreze za zunanje komponente, na primer za sprednjo kamero. Zaradi posebnega premaza PET se tudi kaljeno steklo počasneje obrablja in se na njem ne kopičijo praske. Ko izberete izdelek iz ponudbe etuo.pl, prejmete zaščitno steklo s kompletom, ki vam olajša samostojno namestitev ščitnika zaslona na zaslon. Priložene krpice vam bodo pomagale pravilno pripraviti zaslon ter ga očistiti prahu in mastne umazanije.


*Prikazane slike so ilustrativne. Izdelek se lahko razlikuje od tistega, ki je prikazan na sliki z izrezi za komponente in embalažo, odvisno od dobavne serije.

*Note: kaljeno steklo 5D Full Glue se lahko razlikuje od embalaže na sliki in po nomenklaturi, ki jo uporablja proizvajalec (npr. 6D, 7D), odvisno od dobavitelja.


Kako namestiti kaljeno steklo? - poglejte tukaj  Podatki o proizvajalcu