CHRISTMAS SALE popusti do -50% | Poglejte več »

Ovitki za Huawei P20 - Etuiji za mobitel, telefon

Ovitki za Huawei P20


?

Kako preveriti model telefona?

Pametna telefona Huawei P20 Lite, Huawei P20 Lite (2019), Huawei P20 Pro, sta popolnoma različna modela

Filtri Collapse
Model naprave 1124
×
Pokaži na strani Collapse
Pokaži na strani Collapse

Huawei P20 ovitki za telefon

Huawei P20 je izjemen pametni telefon, ki prevzame s svojim elegantnim dizajnom, vrhunsko kamero in visoko zmogljivostjo. Da bi ohranili njegovo privlačnost in varnost, je pomembno izbrati primeren ovitek za telefon. V tem članku vam predstavljamo nekaj najboljših Huawei P20 ovitkov, ki so na voljo na trgu in so funkcionalni ter hvaljeni zaradi svojega sloga in zaščite.

1. Ovitek Huawei P20 Clear View: Ta ovitek je izdelan iz prozornega trdega plastike, ki omogoča jasen pogled na zaslon, hkrati pa ščiti telefon pred praskami in udarci. Njegova tanka zasnova omogoča enostaven dostop do vseh funkcij telefona, vključno s tipkami in priključki. Poleg tega ima Clear View ovitek tudi pametno funkcijo samodejnega vklopa in izklopa zaslona, ko odprete ali zaprete ovitek.

2. Ovitek Huawei P20 Armor: Če iščete ovitek, ki bo nudil vrhunsko zaščito vašemu Huawei P20, je Armor ovitek odlična izbira. Izdelan je iz trpežne dvojne plasti, ki se upira padcem, udarcem in praskam. Poleg tega ima Armor ovitek tudi zračne blazine in ojačene robove, ki absorbirajo udarce in preprečujejo poškodbe telefona ob padcu. Kljub svoji robustnosti pa ovitek omogoča enostaven dostop do vseh gumbov in funkcij telefona.

Zanesljiva zaščita za Huawei P20

Huawei P20 ovitki zagotavljajo zanesljivo zaščito pred različnimi poškodbami. Poleg tega pa so tudi modni dodatek, ki poudari stil in osebnost lastnika telefona. Ne glede na vaše preference in potrebe, boste zagotovo našli ovitek, ki ustreza vašemu okusu. Huawei P20 Clear View ovitek vam omogoča, da uživate v jasnem pogledu na zaslon vašega telefona in obenem zaščitite svojo napravo. Armor ovitek pa je idealna izbira, če želite vrhunsko zaščito pred padci in udarci. Ne glede na to, kateri ovitek izberete, boste zagotovili varnost in slog svojemu Huawei P20.

3. Ovitek Huawei P20 Leather Case: Če želite dodati kanček elegance svojemu Huawei P20, je usnjen ovitek odlična izbira. Izdelan iz kakovostnega usnja, ta ovitek poleg zaščite telefona tudi izgleda izjemno stilsko. Usnjen ovitek nudi dobro zaščito pred praskami, umazanijo in udarci. Poleg tega pa ima tudi žepke za shranjevanje kartic in denarja ter funkcijo stojala, ki omogoča udobno gledanje fotografij in videoposnetkov na vašem telefonu.

4. Ovitek Huawei P20 Silicone Case: Ta ovitek je izdelan iz mehkega silikona, ki zagotavlja odličen oprijem in preprečuje zdrs telefona iz rok. Poleg tega silikonski ovitek nudi tudi zaščito pred praskami in ohranja telefon v brezhibnem stanju. Na voljo je v različnih barvah, kar omogoča individualizacijo in izraz osebnega sloga.

Izberite slogovno ustrezne Huawei P20 ovitke

Izbira Huawei P20 ovitka ni le zaščita za vaš telefon, ampak tudi priložnost za izražanje lastnega stila in osebnosti. Usnjen ovitek je odlična izbira za tiste, ki si želijo eleganten in prestižen videz. Silikonski ovitki pa so primerni za vse, ki želijo popestriti svoj telefon z barvnimi odtenki. Ne glede na to, kateri ovitek izberete, boste zagotovili varnost in slog svojemu Huawei P20.

5. Ovitek Huawei P20 Transparentni gel: Transparentni gel ovitek je odlična izbira za tiste, ki želijo ohraniti naraven videz svojega telefona. Izdelan iz mehkega gela, ta ovitek zagotavlja dobro zaščito pred praskami in udarci ter ohranja originalni dizajn Huawei P20 na vidiku. Poleg tega ima tudi protizdrsno površino, ki preprečuje, da bi telefon zdrsnil iz rok.

Izbira ovitka za Huawei P20 je odvisna od vaših potreb in sloga. Razmislite o funkcionalnosti in zaščiti, ki ju potrebujete, ter o estetskem videzu, ki vam je všeč. Ne glede na to, kateri ovitek izberete, boste zagotovili dolgo življenjsko dobo svojemu Huawei P20 in hkrati izrazili svoj osebni slog.