CHRISTMAS SALE popusti do -50% | Poglejte več »

Ovitki za Google Pixel 7 - Etuiji za mobitel, telefon

Ovitki za Google Pixel 7


?

Kako preveriti model telefona?

Pametna telefona Google Pixel 7 Pro, Google Pixel 7a, sta popolnoma različna modela

Filtri Collapse
Pokaži na strani Collapse
Pokaži na strani Collapse

Google Pixel 7 ovitki za telefon: Najboljša zaščita za vaš nov telefon

Ali ste ravnokar postali srečni lastnik novega telefona Google Pixel 7? Čestitamo! Slej ko prej pa se bo postavilo vprašanje, kako zaščititi vaš novi dragoceni nakup. Odgovor je jasen - Google Pixel 7 ovitki za telefon. Ovitki so odlična izbira, ko gre za ohranjanje telefona lepega in brez poškodb. Ne samo, da nudijo zaščito pred praskami, udarci in umazanijo, ampak tudi stilski doprinos k vašemu videzu. Preberite ta prispevek, da izveste več o najboljših ovitkih za vaš Google Pixel 7 telefon.

1. SlimFit Ovitki za Google Pixel 7

SlimFit ovitki so idealna izbira za tiste, ki želijo ohraniti tanko in elegantno obliko svojega Google Pixel 7 telefona. Ti ovitki so izdelani iz visokokakovostnih materialov, kot so silikon ali termoplastični poliuretan (TPU). So tanki, lahki in se popolnoma prilegajo telefonu, kar omogoča enostavno uporabo vseh funkcij. Poleg tega so odporni na praske, umazanijo in udarce, kar zagotavlja dolgotrajno zaščito za vaš telefon.

SlimFit ovitki so na voljo v različnih barvah, vzorcih in teksturah, kar vam omogoča, da izberete tisto, ki najbolj ustreza vašemu slogu. Poleg tega imajo posebne odprtine in izreze za kamero, tipke in priključke, kar omogoča nemoten dostop do vseh funkcij. Ne glede na to, ali ste ljubitelj minimalističnega dizajna ali pa si želite izraziti svojo osebnost, boste zagotovo našli SlimFit ovitek, ki ustreza vašim potrebam.

2. Flip Ovitki za Google Pixel 7

Če iščete ovitek, ki bo nudil 360-stopinjsko zaščito za vaš Google Pixel 7 telefon, so flip ovitki prava izbira za vas. Ti ovitki so izdelani iz kombinacije trpežnega zunanjega materiala, kot je umetno usnje, in mehkega notranjega materiala, kot je mikrovlakno, ki ščiti zaslon pred praskami in udarci. Flip ovitki imajo tudi poseben zapiralni mehanizem, ki preprečuje, da bi se ovitek odprl nenamerno.

Poleg tega se flip ovitki lahko upognejo nazaj in služijo kot stojalo, kar vam omogoča udobno gledanje videoposnetkov ali video klicev. Imajo tudi različne žepke za shranjevanje kreditnih kartic, gotovine ali drugih pripomočkov. Flip ovitki so na voljo v različnih barvah in vzorcih, kar vam omogoča, da izberete tistega, ki najbolj ustreza vašemu stilu.

3. Oklepni Ovitki za Google Pixel 7

Če ste bolj avanturistični in imate raje dodatno zaščito za vaš Google Pixel 7 telefon, potem so oklepni ovitki odlična izbira za vas. Ti ovitki so izdelani iz trpežnih materialov, kot so polikarbonat ali TPU, ter imajo poseben dizajn, ki absorbira udarce in ščiti telefon pred padci ali sunkovitimi udarci.

Oklepni ovitki imajo običajno okrepljene robove, ki ščitijo zaslon in kamero telefona. Prav tako imajo pogosto vgrajeno zaščito zaslona, kot so zaščitna stekla ali plastične folije, ki preprečujejo praske in umazanijo. Kljub temu, da so oklepni ovitki robustni, še vedno omogočajo enostaven dostop do vseh funkcij telefona.

4. Prozorni Ovitki za Google Pixel 7

Če želite ohraniti naravno lepoto vašega Google Pixel 7 telefona, lahko izberete prozoren ovitek. Ti ovitki so izdelani iz prozornih materialov, kot je silikon, ki omogočajo popolnoma jasen pogled na telefon. Poleg tega so odporni na rumenenje, kar pomeni, da bodo dolgo ostali prozorni in brez madežev.

Prozorni ovitki zagotavljajo osnovno zaščito pred praskami, umazanijo in udarci, hkrati pa ohranjajo elegantno in minimalistično obliko telefona. Prav tako so lahki in tanki, kar omogoča udobno uporabo telefona brez dodatne teže ali volumna. Prozorni ovitki so odlična izbira za tiste, ki želijo zaščito, ne da bi pri tem skrili lepoto svojega novega telefona.

5. Usnjene torbice za Google Pixel 7

Če imate radi klasičen in eleganten videz, potem so usnjene torbice odlična izbira za vaš Google Pixel 7 telefon. Te torbice so izdelane iz vrhunskega naravnega ali umetnega usnja, ki zagotavlja trpežnost in dolgotrajno zaščito za vaš telefon. Imajo tudi mehko notranjo oblogo, ki ščiti zaslon pred praskami.

Usnjene torbice imajo običajno pas za nošenje na ramenu ali pa so opremljene s kljuko za pritrditev na pas ali torbico. Imajo tudi različne žepke za shranjevanje kreditnih kartic, gotovine ali drugih potrebščin. Usnjene torbice so na voljo v različnih barvah in vzorcih ter dodajo poseben eleganten pridih vašemu Google Pixel 7 telefonu.

Zaključek

Pri izbiri ovitka za vaš novi telefon Google Pixel 7 je pomembno upoštevati tako zaščito kot tudi slog. Ne glede na to, ali iščete tanek in minimalističen ovitek, celovito zaščito, prozorno eleganco ali klasično usnjeno torbico, je na voljo različna izbira ovitkov za vaše potrebe. Upamo, da vam je ta vodnik pomagal pri izbiri pravega ovitka za vaš Google Pixel 7 telefon in da boste s svojim novim ovitkom popolnoma zadovoljni.