CHRISTMAS SALE popusti do -50% | Poglejte več »

Ovitki za Apple iPhone 7 - Etuiji za mobitel, telefon

Ovitki za Apple iPhone 7


?

Kako preveriti model telefona?

Pametni telefon Apple iPhone 7 Plus, je popolnoma drugačen model

Filtri Collapse
Pokaži na strani Collapse
Pokaži na strani Collapse

Apple iPhone 7 ovitki za telefon - Zaščita in slog za vaš iPhone

Apple iPhone 7 je izjemen pametni telefon, ki je osvojil srca številnih uporabnikov po vsem svetu. Z njegovim elegantnim dizajnom, zmogljivostjo in številnimi naprednimi funkcijami je iPhone 7 postavil nove standarde v svetu mobilne telefonije. Da bi ohranili svoj iPhone 7 v brezhibnem stanju ter mu dodali še pridih sloga, je priporočljivo uporabiti ovitek, ki bo telefon zaščitil pred praskami, udarci in drugimi neprijetnostmi.

Apple iPhone 7 ovitki so na voljo v številnih različicah, barvah in materialih, kar omogoča vsakomur, da najde primeren ovitek glede na svoj stil in okus. Ovitek ne le ščiti vaš iPhone 7, temveč mu tudi doda osebno noto ter ga naredi še bolj privlačnega. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj priljubljenih vrst ovitkov za Apple iPhone 7, ki so na voljo na trgu.

1. Trdi plastični ovitki

Trdi plastični ovitki so odlična izbira za tiste, ki želijo maksimalno zaščito za svoj iPhone 7. Izdelani so iz trdega in vzdržljivega materiala, ki preprečuje praske, udarce ter ostale poškodbe telefona. Poleg tega so trdi plastični ovitki lahki in tanki, kar ne vpliva na uporabniško izkušnjo. Na voljo so v različnih barvah ter z različnimi vzorci, tako da lahko izberete tistega, ki najbolj ustreza vašemu stilu.

Prednost trdih plastičnih ovitkov za iPhone 7 je, da popolnoma objamejo telefon in mu nudijo 360-stopinjsko zaščito. Ovitek ima izreze za tipke, kamero ter priključke, kar omogoča enostaven dostop do vseh funkcij telefona. Trdi plastični ovitki za iPhone 7 so priljubljeni med športniki in avanturisti, saj zagotavljajo vrhunsko zaščito tudi v najbolj zahtevnih razmerah.

2. Silikonski ovitki

Silikonski ovitki za Apple iPhone 7 so mehki in prilagodljivi, kar omogoča enostavno namestitev ter odstranitev ovitka. Izdelani so iz kakovostnega silikona, ki nudi optimalno zaščito pred praskami, padci ter drugimi poškodbami. Silikonski ovitki so znani po tem, da nudijo odličen oprijem, kar preprečuje zdrs telefona iz rok. Na voljo so v različnih barvah in teksturah, tako da lahko izberete tistega, ki najbolj ustreza vašemu okusu.

Silikonski ovitki za iPhone 7 so tudi izjemno tanki, kar omogoča ohranjanje elegantnega videza telefona. Poleg tega imajo izreze za tipke, kamero in priključke, kar omogoča enostaven dostop do vseh funkcionalnosti. Silikonski ovitki so priljubljeni med uporabniki, ki želijo zaščititi svoj iPhone 7, hkrati pa ohraniti njegov naraven videz.

3. Usnjeni ovitki

Če želite svojemu iPhone 7 dodati pridih elegancije in prestiža, so usnjeni ovitki prava izbira. Izdelani iz visokokakovostnega pravega ali umetnega usnja, nudijo izjemno zaščito ter dajo telefonu unikaten videz. Usnjeni ovitki so na voljo v različnih barvah in teksturah, od klasičnih enobarvnih do elegantnih vzorcev.

Usnjeni ovitki za iPhone 7 so običajno narejeni tako, da popolnoma objamejo telefon, kar omogoča vrhunsko zaščito in hkrati ohranja dostop do vseh funkcij. Poleg tega imajo mnogi usnjeni ovitki tudi notranje predale, kjer lahko shranite kartice, denar ali druge drobne predmete. To pomeni, da lahko usnjen ovitek za iPhone 7 uporabite tudi kot denarnico.

4. Prozorni ovitki

Prozorni ovitki so odlična izbira za tiste, ki želijo ohraniti naraven videz svojega iPhone 7. Izdelani so iz prozornega TPU materiala, ki zagotavlja dobro zaščito pred praskami, udarci ter drugimi poškodbami. Prozorni ovitki so priljubljeni predvsem zaradi svoje nevsiljive narave, saj ne spreminjajo izgleda telefona.

Hkrati prozorni ovitki zagotavljajo dober oprijem ter enostaven dostop do vseh funkcij telefona. Imajo izreze za tipke, kamero in priključke, kar omogoča nemoten odtis prstnih odtisov, fotografiranje ter polnjenje. Prozorni ovitki za iPhone 7 so odlična izbira za tiste, ki želijo telefon zaščititi, hkrati pa uživati v njegovem naravnem dizajnu.

5. Kovinski ovitki

Kovinski ovitki za Apple iPhone 7 so izdelani iz trpežnih kovinskih materialov, kot sta aluminij ali nerjaveče jeklo. Ti ovitki nudijo visoko stopnjo zaščite pred padci, udarci ter drugimi poškodbami. Poleg tega dajejo telefonu prestižen videz ter poudarjajo njegovo elegantno obliko.

Kovinski ovitki za iPhone 7 so na voljo v različnih barvah, vključno s srebrno, zlato in črno. Imajo izreze za tipke, kamero in priključke, kar omogoča nemoten dostop do vseh funkcionalnosti. Kovinski ovitki so primerni za tiste, ki želijo svojemu iPhone 7 dodati eleganten in robusten videz ter obenem zagotoviti vrhunsko zaščito.

Ne glede na izbiro ovitka za Apple iPhone 7, je pomembno, da ga redno pregledujete ter čistite, da ohranite njegovo kakovost ter učinkovito zaščito telefona. Ovitki so odlična investicija, saj vam omogočajo, da svoj iPhone 7 uporabljate brez skrbi pred morebitnimi poškodbami. Poleg tega pa lahko ovitek tudi zamenjate glede na razpoloženje ali priložnost ter tako telefonu dodate osebni pridih.