Ovitek za telefon - etuo Wood Hard Case - češnja - Wolf (460753)

Cena: 19,90 €
Izberite barvo:
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

Podobni izdelki

etuo Wood Hard Case

Etuo Wood Hard Case - robusten lesen ovitek

 

Želite pametnemu telefonu zagotoviti trdno zaščito in hkrati uživati v izjemno estetskem dodatku? Potem so ovitki iz zbirke etuo Wood Hard Case primerni za vas. To je edinstven oklepni etui za ljubitelje narave in edinstvenih pripomočkov. Plastično ohišje z odebeljenimi robovi učinkovito ščiti telefon pred praskami, odrgninami in odlomki. Zgornji sloj je prekrit z brušenim lesom po vaši izbiri, kot so bukev, hrast, jelša, češnja ali ameriški oreh. Kupite lahko povsem navadno ohišje ali pa naročite eno od številnih zanimivih gravur, kot so jeleni, lovske rože, mandale ali volkovi.

 

Značilnosti lesenega trdega ovitka etuo:

  • naravni les na hrbtni strani,
  • visoka odpornost na udarce,
  • veliko modelov, med katerimi lahko izbirate,
  • možnost graviranja,
  • odebeljeni robovi.
ovitek za telefon

Dodatne prednosti etuo Wood Hard Case

 

Vsak zaščitni etui iz zbirke etuo Wood Hard Case je prilagojen določenemu modelu pametnega telefona. Ohišje upošteva dimenzije telefona in izreze za zunanje komponente, kot sta zadnja kamera ali vtičnica za polnjenje. V notranjosti ohišja je mehka podloga iz blaga, ki ščiti ohišje pametnega telefona pred praskami. Zaradi togega ohišja je pametni telefon zelo dobro zaščiten pred prevelikim pritiskom ali upogibanjem. Brušen les ima edinstven vzorec zrn, zato je dodatek edinstven. Poleg brezhibnega videza se ohišje dobro drži v roki in ne ovira vsakodnevne uporabe.

ovitek za pametni telefon

Ohišje za pametni telefon - nepogrešljiv pripomoček

 

Ne glede na to, kako previdno vsakodnevno ravnate s pametnim telefonom, je vredno poskrbeti za njegovo varnost. Ovitek za telefon ni huda sila. Ravno nasprotno - poleg zaščitnih lastnosti je lahko ovitek za pametni telefon tudi dodaten okras. Ohišja iz serije etuo Wood Hard Case so odličen primer tega. Ohišje iz naravnega lesa je videti izjemno elegantno in ga lahko prilagodite z gravuro po lastni izbiri. Vaš pametni telefon pa je zaščiten pred različnimi mehanskimi poškodbami in udarci. Zaradi štrlečih robov ohišja je manjša nevarnost razbitja stekla zaslona - če telefon pade na ravno površino, je to skoraj nemogoče.  Podatki o proizvajalcu