Ovitek za telefon - etuo Wood Case - jelša (460792)

Cena: 18,90 €
Izberite barvo:
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

Podobni izdelki

etuo Wood Case

Etuo Wood Case - robusten etui za telefon iz naravnega lesa

 

Oklepni etuo Wood Case je oblikovalski dodatek, ki pametni telefon učinkovito ščiti pred umazanijo in različnimi mehanskimi poškodbami. Elegantna zaščita za telefon preprečuje praske, odrgnine in odkruške na ohišju pametnega telefona. Ohišje ima hrbtno stran iz silikonske gume, ki je ojačana s plastično ploščico. Prilagodljivi, odebeljeni robovi zagotavljajo dragoceno blaženje padcev in udarcev. Na zunanji strani etuija je plošča iz naravnega lesa. Rahlo je prevlečen s prozornim lakom, zato ga je enostavno očistiti.

 

Kaj odlikuje etuo Wood Case?

  • naravni les na hrbtni strani,
  • robovi so izdelani iz utrjenega TPU,
  • ohišje ojačano s plastično ploščo,
  • hrapavi robovi z zavihki za varen oprijem,
  • mehka obloga iz materiala v notranjosti ohišja ščiti telefon pred praskami.
ovitek za telefon

etuo Wood Case - kakšne so njegove druge prednosti?

 

Ker etuo Wood Case uporablja ploščo iz naravnega lesa, je edinstvena dodatna oprema. Brušen les ima naravno teksturo - pod prsti lahko začutite edinstveno strukturo lesa. Na voljo so ohišja iz različnih vrst lesa, kot so lipa, češnja, ameriški oreh, jelša, hrast ali bukev. Glede na vaše želje lahko izberete navaden ovitek za telefon ali pa ga mi opremimo z enim od številnih zanimivih gravur, kot so volk, pogled na gore, cvetje, lovilec sanj ali sova. Ohišje je na voljo v različicah, prilagojenih določenemu modelu pametnega telefona. Upošteva njegove prvotne dimenzije in izreze za zunanje komponente: kamero, gumbe in priključke.

ovitek za pametni telefon

Zakaj uporabljati ovitek za telefon?

 

Ovitek za telefon je najmanj zapletena zaščita, s katero lahko učinkovito zaščitite dejansko ohišje pametnega telefona. Z izbiro ovitka iz trpežnih materialov zmanjšate tveganje za manjše praske na površini telefona in resne poškodbe pametnega telefona. Zaradi odebeljenih robov etuo Wood Case ne ščiti le hrbtne in stranske strani telefona, temveč tudi znatno zmanjša tveganje razbitja zaslona. Če pametni telefon pade na ravno površino, njegov zaslon ni v neposrednem stiku s tlemi. Poleg tega je ohišje telefona dodaten okras, s katerim lahko prilagodite videz svoje naprave.  Podatki o proizvajalcu