Ovitek za telefon - etuo Leather Hard Case - usnje brez sijaja neon - rumeni (472955)

Cena: 19,90 €
Izberite barvo:
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

Podobni izdelki

Leather Hard Case - usnjen ovitek z izrazito gravuro

 

Soliden ovitek za telefon Leather Hard Case je izvrsten dodatek. Zahvaljujoč plastiki ima togo ohišje, ki je odporno na pritisk in deformacije. Hrbtno stran ovitka prekriva ekološko usnje, ki ob tipanju daje občutek naravnega usnja. Glede na okus, lahko izbirate med gladkim ovitkom in ovitkom z gravuro. Celotna zbirka Leather Hard Case vsebuje ovitke za veliko modelov pametnih telefonov. Zahvaljujoč prilagojeni dimenziji so hrbet in bočne strani telefona zaščitene pred praskami. Jezički omejujejo tveganje poškodbe zaslona po padcu telefona na ravno površino (takrat zaslon nima neposrednega stika s tlemi). Ovitek je na voljo v različnih barvah: sivi, črni, cimetovi in temno čokoladni.

 

Glavne lastnosti Leather Hard Case:

  • plastično ohišje,
  • realistično eko usnje na hrbtni strani,
  • več vzorcev gravur na izbiro,
  • odprtine za kamero, tipke in konektorje,
  • mehka podlaga znotraj ovitka.
usnjen ovitek z izrazito gravuro

Kakšne prednosti ima še Leather Hard Case?

 

Ohišje Leather Hard Case je prilagojeno določenemu modelu telefona, zato popolnoma ščiti pred različnimi mehanskimi poškodbami. Ovitek ščiti izvirno ohišje pametnega telefona ne samo pred umazanijo, temveč tudi pred praskami, odrgninami in krušenjem. Ovitek odlikuje posebna eleganca. Izbirate lahko med več deset gravurami, ki so nameščene na eko usnje in zgledajo kot tatoo. Takšen okras povečuje možnost poosebljanja telefona. Izberite gravuro, ki se nanaša na vaš hobi, poklic ali vašo prepričanje. Zahvaljujoč odprtinam za zunanje dodatke ne potrebno odstranjevati ovitka med splošno uporabo pametnega telefona.

serije etuo Leather Hard Case

Prednosti uporabe ovitka za pametni telefon

 

Eleganten ovitek Leather Hard Case lahko kupite zase ali kot darilo imetniku pametnega telefona. Dodatno ohišje omogoča popolni izgled in brezhibno delovanje telefona dalj časa. Trden ovitek ne ščiti samo površino pametnega telefona. Je tudi vrsta blažilca morebitnih padcev in udarcev, zahvaljujoč čemu varuje občutljive dele znotraj naprave. Fini ovitek je resen okrasek za vaš telefon. Namesto običajnega ovitka, ste lahko lastnik izvirnega etuija, ki bo zaznamoval vaš telefon.  Podatki o proizvajalcu