Ovitek za telefon - etuo Leather Case - krokodilja koža - svetlo roza (472935)

Cena: 19,90 €
Izberite barvo:
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

Podobni izdelki

Etuo Leather Case

Etuo Leather Case - gladek usnjen etui v fantastičnih barvah

 

Elegantna zaščita za telefon etuo Leather Case je zaščitni ovitek iz eko usnja, ki je prilagojen določenemu modelu telefona. Klasična oblika ohišja pokriva hrbtno stran in stranice pametnega telefona. Na robovih ohišja so odbijači iz utrjenega silikona, hrbtna stran pa je ojačana s trdno plastično ploščo, ki je prekrita z gladkim enobarvnim sintetičnim usnjem. Ovitek ščiti ohišje pred praskami, odrgninami in umazanijo. Poleg tega ovitek ojača ohišje telefona in ublaži padce. Izbirate lahko med različnimi barvami ohišja, kot so kaki, srebrna, zlata, neonsko rumena, roza in zelena. Poleg tega lahko izberete tudi učinek reliefnega usnja: naravni, torbarski in mat.

 

Lastnosti gladkega etuo usnjenega ovitka:

  • ekološko usnje, ki krasi ovitek,
  • strjen silikon na robovih,
  • na izbiro so različne barve in reliefni odtisi
  • Ovitek je prilagojen ustreznemu modelu telefona,
  • izrezi za zunanje komponente.
ovitek za telefon

Dodatne prednosti gladkega etuo usnjenega ovitka

 

Ovitek iz gladkega usnja je odlična izbira za minimaliste, ki iščejo eleganten zaščitni dodatek za svoj pametni telefon. Odvisno od izbire vrste reliefnega usnja in njegove barve dobi ščitnik za telefon povsem drugačen značaj, ki ustreza različnim okusom in željam. Visoka kakovost ohišja ne velja le za njegov videz in zaščitne lastnosti, temveč tudi za udobje pri uporabi. V notranjosti ima ovitek mehko podlogo, ki preprečuje praske na dejanskem ohišju pametnega telefona. Silikonski robovi ovitka z značilnim reliefom pa imajo protizdrsno funkcijo. Vsaki ovitek ima izreze za zunanje komponente telefona, kot so fotoaparat, vtičnica za polnjenje in funkcijski gumbi.

ovitek za pametni telefon

Za koga je etuo Leather Case primeren?

 

Usnjeni ovitek za telefon je izjemno eleganten dodatek, ki bo videti dobro tako na vašem osebnem kot poslovnem telefonu. Zaradi različnih barv je etuo Leather Case, zlasti energičnih neonskih različic, lahko dizajn etuija privlačen za mlade. Lastniki telefonov, ki iščejo dodatek v bolj umirjenem odtenku, pa se lahko odločijo za klasično zlato ali srebrno barvo. Kljub robustni zasnovi je ohišje telefona še vedno lahko in ne povečuje dimenzij telefona. Zato je dobra izbira za lastnike pametnih telefonov, ki želijo priročno ohišje.  Podatki o proizvajalcu