Ovitek za telefon - etuo Graver Hard Case - bakren - gozd (460739)

Cena: 19,90 €
Izberite barvo:
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  
etuo Graver Hard Case

Etuo Graver Hard Case - oklepno ohišje za vaš telefon

 

Trdno ohišje etuo Graver bo vaš pametni telefon ohranjalo v brezhibnem stanju, hkrati pa bo imelo tudi dekorativno funkcijo. Robustna plastična konstrukcija preprečuje prevelik pritisk in upogibanje telefona. Ovitek ščiti ohišje pametnega telefona pred morebitnimi mehanskimi poškodbami, kot so praske, odrgnine ali odkruški. Zunanji del ohišja je okrašen z laminatno ploščico v srebrni, zlati ali bakreni barvi po vaši izbiri. Izberete lahko enobarvno hrbtno stran ali različico z gravuro, na primer z geometrijsko živaljo ali cvetličnim motivom. Ohišje bo natančno ustrezalo vašemu modelu telefona.

 

Značilnosti ovitka Graver Har Case etuo:

  • oklepni ovitek,
  • plastično ohišje,
  • veliko modelov, med katerimi lahko izbirate,
  • laminat z graviranim vzorcem,
  • Odpornost na udarce.
ovitek za telefon

Dodatne prednosti ovitka Graver Hard Case etuo

 

Trdno ohišje etuo Graver Hard Case takoj pritegne pozornost. Ta izvirni dodatek krasi telefon in omogoča, da še bolj prilagodite njegov videz. Vendar ovitek iz zbirke etuo Graver Hard Case ni le okusen dodatek, temveč zagotavlja tudi zanesljivo zaščito. Oklepno ohišje zagotavlja blažilno plast pri morebitnih padcih ali udarcih telefona. Zmanjšuje nevarnost resnih poškodb, vključno s sestavnimi deli v pametnem telefonu. Ker je ohišje v celoti izdelano iz trpežne plastike, ga je mogoče enostavno očistiti in razkužiti. Zaradi posebej oblikovanih izrezov za zunanje komponente ima uporabnik ohišja dostop do vseh priključkov, kamere in funkcijskih gumbov svojega telefona.

ovitek za pametni telefon

Zakaj je ovitek za telefon nepogrešljiv pripomoček?

 

Ne glede na to, kako previdno ravnate s telefonom, vedno obstaja nevarnost, da poškodujete tanko ohišje ali velik zaslon. Dovolj je trenutek nepozornosti ali nesreča, da pametni telefon pade na tla in ima razbit zaslon ali druge poškodbe, ki zmanjšajo njegovo zmogljivost in estetiko. Zato je priporočljivo, da že ob nakupu telefona uporabljate trpežen zaščitni ovitek. Najboljša zaščita je v oklepnem ovitku. Učinkovito ščiti ohišje pametnega telefona, površino dejanskega ohišja telefona in deloma tudi zaslon. Zaradi rahlo štrlečih robov zaslon ne pride v neposreden stik s tlemi, če pametni telefon pade na ravno površino.  Podatki o proizvajalcu