Ovitek za telefon - etuo Glossy Case - Gozdne Zgodbe - Pesem žerjava (471705)

Cena: 17,90 €
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 3,90 €  
Vračila v roku 30 dni  

Etuo Glossy Case - elegantno ohišje z vrhunsko zaščito


Fenomenalna ohišja iz serije etuo Glossy Case so oklepna ohišja z utrjenimi robovi iz TPU, njihovo hrbtno stran pa sestavlja trpežna plastična plošča. Gre za izjemno modne, domišljijske grafike, ki se med drugim nanašajo na videz metamorfnih kamnin, mineralov in plemenitih kovin. Izbirate lahko med več deset modeli in barvami, zato lahko popoln zaščitni etui prilagodite svojemu okusu in individualnim željam. Zgornji sloj hrbtne strani ohišja je v svetlobi nežno lesketajoča se prozorna folija, ki poskrbi, da bo vaš pametni telefon hkrati tudi nepogrešljiv modni dodatek. Ohišje telefon odlično ščiti pred praskami in mu daje očarljiv tridimenzionalni učinek.


Glavne prednosti serije etuo Glossy Case so:

  • - modno oblikovanje,
  • - utrjeni robovi iz TPU, ki absorbirajo udarce,
  • - plastična plošča, ki ojača ohišje telefona,
  • - prozorna folija, ki ščiti tisk,
  • - zavihki in izrezi za zunanje komponente.


Zanesljiva zaščita z etuo Glossy Case ohišjem

Ohišje etuo Glossy Case ni le modno estetsko, temveč zagotavlja tudi nadpovprečne zaščitne lastnosti. Robustno ohišje ima odebeljene robove iz izjemno trpežnega materiala - termoplastičnega poliuretana. Odlikujejo ga odlične sposobnosti blaženja udarcev in vibracij. S tem ohišjem zaščitite pametni telefon pred praskami in odrgninami ter zmanjšate tveganje poškodb notranjosti naprave zaradi udarca ali padca.

Zaradi plastične plošče, ki ojača ohišje telefona, je tveganje za nevarno upogibanje pametnega telefona manjše. Ker je zgornja plast ohišja prekrita s prozorno folijo, je tisk na ohišju zaščiten in bo še dolgo izgledal kot nov.


Zakaj uporabljati ovitek za telefon?

Čeprav sodobni zasnovi pametnih telefonov zagotovo ne moremo oporekati visoke estetike, so te naprave veliko bolj kot prej izpostavljene mehanskim poškodbam. Do njih lahko pride ob padcu telefona in tudi med vsakodnevno uporabo, na primer ko pametni telefon nosite v torbici skupaj s ključi. Če izberete ohišje iz serije etuo Glossy Case, dobite elegantno ohišje, ki bo za vaš pametni telefon dlje časa ohranjalo brezhiben videz.  Podatki o proizvajalcu