Ovitek za telefon - etuo Flip Fantastic - lovilec sanj (460960)

Cena: 16,90 €
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

Ovitki etuo Design - lahka zaščita z modnim tiskom, ki se ne izbriše


Ovitek za telefon etuo Design je lahek ovitek za pametni telefon, ki je izdelan iz prožnega materiala TPU. Kaljeni silikon odlično ščiti telefon pred morebitnimi mehanskimi poškodbami, hkrati pa je dovolj prožen, da ne pritiska na ohišje pametnega telefona in z njega ne zdrsne. Kolekcija Design vsebuje širok izbor dizajnerskih potiskov, med katerimi lahko vsakdo najde popoln vzorec zase. Izbirate lahko med marmornimi, cvetličnimi, folk in vintage motivi ali navdihujočimi napisi.


Poleg tega etuo Design serijo ohišij za telefone odlikujejo tudi:

  • prozorni robovi,
  • neizbrisni odtisi,
  • neposreden dostop do polnilne vtičnice,
  • izbočeni robovi za zaščito zaslona,
  • lahkotnost in prilagodljivost.


Katere prednosti ima ovitek etuo Design?

Vsak ovitek iz serije etuo Design ščiti hrbtno in stransko stran ohišja pametnega telefona. Ohišje je prilagojeno določenemu modelu. To pomeni, da zaščita ni združljiva s telefonom le po dimenzijah, temveč vključuje tudi potrebne izreze za zadnjo kamero, gumbe in priključke. Neizbrisen tisk zagotavlja, da bo etui tudi po dolgotrajni uporabi videti enako estetski kot na dan nakupa. Zaradi rahlo odebeljenih robov ohišja je tveganje za poškodbo zaslona ob padcu telefona manjše, saj zaslon pri tem ne pride v neposredni stik s tlemi.


Zakaj je ovitek za pametni telefon nepogrešljiv pripomoček?

Ne glede na model pametnega telefona, ki ga imate, je uporaba zaščitnega ovitka koristna. Robustno ohišje iz trpežnega materiala zagotavlja učinkovito zaščito pred številnimi morebitnimi mehanskimi poškodbami. Zaščita za telefon preprečuje nastanek odrgnin, zarez in prask na samem ohišju pametnega telefona. Poleg tega je ovitek dodatna plast, ki absorbira padce in udarce ter zmanjšuje tveganje za poškodbe občutljivih komponent v telefonu. Prav tako ne smete pozabiti, da je kakovosten ovitek za telefon okras za napravo in priložnost za prilagoditev pametnega telefona po vašem okusu. Izberete lahko ohišje s potiskom, ki se na primer nanaša na vaš hobi, interese ali vrednote.  Podatki o proizvajalcu