Ovitek za telefon - etuo Design Case - Case with cat - Cute kitty - bela (115599)

Cena: 13,90 €
Izberite barvo:
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

etuo Design Case - lahka zaščita z modnim, neizbrisnim tiskom

 

Ovitek za telefon iz kolekcije etuo Design Case je lahka zaščita za pametni telefon, izdelana iz prožnega materiala TPU. Kaljeni silikon odlično ščiti telefon pred morebitnimi mehanskimi poškodbami, hkrati pa je dovolj prožen, da ne pritiska na samo ohišje pametnega telefona in ne zdrsne z njega. Zbirka Desing Case vsebuje širok izbor dizajnerskih potiskov, med katerimi lahko vsakdo najde popoln dizajn zase. Izbirate lahko med marmornimi, cvetličnimi, ljudskimi, starinskimi ali navdihujočimi motivi.

 

Poleg tega ohišja za telefone iz serije etuo Design Case odlikujejo:

  • prozorni robovi,
  • neizbrisen odtis,
  • neposreden dostop do polnilne vtičnice,
  • štrleče robove za zaščito zaslona,
  • lahkotnost in prilagodljivost.
ovitek za telefon

Katere prednosti ima etuo Design Case?

 

Vsak ovitek iz serije etuo Design Case ščiti hrbtno in stransko stran ohišja pametnega telefona. Ovitek je prilagojen določenemu modelu. To pomeni, da zaščitni pokrov ni združljiv s telefonom le po dimenzijah, temveč vsebuje tudi potrebne izreze za zadnjo kamero, gumbe in priključke. Neizbrisni tisk zagotavlja, da bo etui tudi po dolgotrajni uporabi videti tako dobro kot na dan, ko ste ga kupili. Zaradi rahlo odebeljenih robov ovitka je tveganje za poškodbe zaslona telefona manjše. Zaslon ni v neposrednem stiku s tlemi, ko pade na ravno površino.

ovitek za pametni telefon

Zakaj je etui za pametni telefon nepogrešljiv pripomoček?

 

Ne glede na to, kateri model pametnega telefona imate, je zanj vredno uporabiti zaščitni etui. Robustno ohišje iz trpežnega materiala zagotavlja učinkovito zaščito pred številnimi morebitnimi mehanskimi poškodbami. Pokrov telefona preprečuje nastanek odrgnin, zarez in prask na ohišju pametnega telefona. Poleg tega je ovitek dodatna plast, ki blaži padce in udarce ter tako zmanjšuje tveganje za poškodbe občutljivih komponent v telefonu. Ne pozabite, da je kakovosten ovitek za telefon okras za vašo napravo in priložnost za personalizacijo pametnega telefona. Izberete lahko tiskano ohišje, ki je povezano z vašimi hobiji, interesi ali pogledom na svet.  Podatki o proizvajalcu