Ovitek za telefon - etuo Crystal Design - Black raven (460890)

Cena: 14,90 €
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  
Etuo Crystal Design

etuo Crystal Design - prozorno ohišje za telefon z edinstvenim tiskom

 

Plastična zaščita za pametni telefon etuo Crystal Design je tanek in eleganten dodatek, ki bo vaš pametni telefon učinkovito zaščitil pred številnimi morebitnimi mehanskimi poškodbami. Ohišje je izdelano iz prozorne plastike PC in TPU. Vsak ovitek je okrašen s trajnim tiskom, ki je odporen na obrabo, bledenje in umazanijo. Na voljo je na desetine barvnih in enobarvnih vzorcev. Imajo različne teme, kot so živali, rastlinstvo, šport ali simboli. Ovitek je videti odlično in je dodaten okras za vaš telefon. Zaradi izrezov in jezičkov za zunanje komponente vam ni treba odstraniti ohišja, če želite uporabljati vhod za polnjenje, zadnjo kamero ali funkcijske gumbe.

 

Glavne značilnosti etuo Crystal Design ohišja:

  • prozorno ohišje,
  • neizbrisno tiskanje na mestu,
  • robovi so izdelani iz utrjenega TPU,
  • trdna plastična hrbtna stran,
  • veliko modelov, med katerimi lahko izbirate.
ovitek za telefon

Katere še druge prednosti ima etuo Crystal Design zaščita?

 

Pokrov za telefon etuo Crystal Design ščiti vaš pametni telefon pred različnimi mehanskimi poškodbami, praskami in trajno umazanijo. Ker ima ohišje prilagodljive silikonske robove, v številnih primerih ščiti tudi zaslon telefona. Zaslon ob padcu na ravno površino ne pride v neposreden stik s tlemi. Tudi samo ohišje je odporno na praske in zato dolgo časa ohranja eleganten videz. Ohišje je na voljo v številnih različicah, ki ustrezajo najbolj priljubljenim modelom pametnih telefonov, ki so trenutno na trgu. Ohišje se tesno prilega pametnemu telefonu, ne da bi štrlelo ob robovih.

ovitek za pametni telefon

Za koga bo etuo Crystal Design najboljši?

 

Tisti, ki iščejo minimalistično zaščito, ki naprave optično ne poveča, naj si omislijo ohišje iz serije etuo Crystal Design. Prozorno ohišje za telefon učinkovito ščiti pametni telefon pred mehanskimi poškodbami in ublaži morebitne padce. Odlikuje pa ga tudi izjemna estetika. To je dodatna dekoracija za telefon in možnost personalizacije telefona z izbiro točkovnega tiskanja. Pokrovček se dobro drži v roki, ne drsi in omogoča prosto upravljanje pametnega telefona. Pomembno je, da je ohišje primerno za čiščenje pod tekočo vodo in ga je mogoče razkuževati.  Podatki o proizvajalcu