Ovitek za telefon - etuo Corko Hard Case - porjaveli bron (472950)

Cena: 18,90 €
Izberite barvo:
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

etuo Corko Hard Case - armiran ovitek z barvno pluto

 

Ovitek iz zbirke etuo Corko Hard Case je kombinacija vseh želenih lastnosti dodatka. Izvirno ohišje odlikuje visoka vzdržljivost zahvaljujoč solidni, plastični ploščici in ojačanim odbijačem. Na ta način še bolj ščiti vaš telefon pred morebitnimi mehanskimi poškodbami. Onemogoča nastanek prask, odrgnin in nečistoče, blaži udarce in zmanjšuje tveganje upogibanja pametnega telefona. Hrbtna stran iz plute je biološko razgradljiva, prijetna na dotik in deluje veličastno. Ker je ovitek dostopen za določene modele pametnih telefonov, se popolnoma prilagaja obliki in dimenzijam vašega telefona.

 

Glavne posebnosti ovitka iz serije etuo Corko Hard Case so:

  • togo, plastično ohišje,
  • ojačani robovi in odbijači iz TPU,
  • okras hrbtne strani z barvno pluto,
  • prilagoditev odprtin za zunanje dodatke,
  • različni vzorci plute na izbiro.
armiran ovitek z barvno pluto

Dodatni aduti uporabe ovitka Corko Hard Case

 

Ojačana zasnova ovitka Corko Hard Case jamči večjo varnost vašega telefona. Zahvaljujoč ojačanim robovom in odbijačem je zaščiteno tako ohišje pametnega telefona kot tudi njegovi zaslon. Hrbtna stran iz plute je izjemen okras. Na izbiro so ne samo številne barvne različice, temveč tudi različni vzorce, kot deščica, zamašek za flašo ali lubje hrasta. Zato lahko izberete popoln ovitek za telefon po vašem okusu. Kljub solidni zasnovi, ima ovitek primerno razporejene odprtine in jezičke za zunanje dodatke in nikakor ne moti vsakodnevne uporabe naprave.

serije etuo Corko Hard Case

etuo Corko Hard Case - izberite ekološko pluto namesto umetnega materiala

 

V kolikor imate radi izvirne dodatke z naravnimi kosi, bo ovitek iz serije etuo Corko Hard Case zagotovo pritegnil vašo pozornost. Ovitek pokrit na hrbtni strani z naravno pluto je delno biorazgradljiv. Odlikuje ga ne samo učinkovita zaščita pametnega telefona pred mehanskimi poškodbami, temveč tudi visoka vzdržljivost med uporabo. Ker je na voljo široka izbira barv in različni vzorci, se lahko veselite izjemno finega dodatka. Posebni vzorci ovitka iz plute se dobro ujemajo z trenutno retro modo.  Podatki o proizvajalcu