OPPO A74 5G - ovitek za telefon - Soft Wallet Book - črna (473039)

Cena: 15,90 €
Na voljo 0 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  
Dostava kmalu
Obvesti o dostavi
etuo Soft Wallet Book

etuo Wallet Book - udoben in estetski knjižni ovitek

 

Ovitek z zapiralom etuo Soft Wallet Book je elegantna zaščita za pametni telefon, katero odlikuje visoka raven zaščite telefona. Etui je sestavljen iz silikonskega case’a v izbrani barvi in toge ovojnice iz blaga, ki dodatno varuje zaslon pametnega telefona pred mehanskimi poškodbami. Ohišja iz zbirke etuo Soft Wallet Book so dostopna v široki ponudbi vzorcev in barv, tudi z možnostjo lastnega načrta potiska v čarovniku etuijev. Vsak knjižni ovitek je prilagojen določenemu modelu pametnega telefona. Zahvaljujoč temu popolnoma odgovarja velikosti, obliki in sestavi zunanjih dodatkov telefona, kot so kamera, vhod za polnjenje ali tipke na ohišju.

 

Značilnosti etuo Soft Wallet Book

  • ovojnica, ki ščiti zaslon,
  • material prijeten na dotik,
  • barvni notranji silikon ovitka,
  • odprtine za zunanje dodatke pametnega telefona,
  • magnetno zapiralo.
udoben in estetski knjižni ovitek

Dodatni aduti ovitka iz zbirke etuo Soft Wallet Book

 

Ob uporabi ovitka etuo Soft Wallet Book, telefon lahko postavite v stabilnem horizontalnem položaju. Ovojnica za zaslon je hrkati opora za pametni telefon, kar je npr. v pomoč med video pogovori, gledanjem filmov ali igranjem. Ovitek etuo Soft Wallet Book ima znotraj dva majhna žepka namenjena dokumentom. To je udobna in varna rešitev za minimaliste. Žepka lahko uporabljate za osebno izkaznico ali bančno kartico, da ne rabite nositi zraven denarnice. Eleganten ovitek jamči večjo zasebnost - zaprta ovojnica prekriva sporočila, ki se prikazujejo na zaslonu pametnega telefona.

serije etuo Soft Wallet Book

Za koga bo najbolj primeren ovitek z ovojnico?

 

Ovitek z magnetnim zapiralom je primerna rešitev za lastnike pametnih telefonov z velikimi zasloni in zaobljenimi robovi. Zaradi različnih vzorcev, bo etui primeren tako za odrasle kot tudi za mladino. Ovitek v knjižni obliki učinkovito ščiti ne samo ohišje telefona, temveč tudi njegov zaslon pred različnimi mehanskimi poškodbami. Zaprt ovitek preprečuje grde praske na zaslonu, ovitek sam pa je trdna blažilna plat, ki lahko ščiti zaslon tudi pred polomom.


*Površina ohišja denarnice ima sijajno teksturo.


*Izrezi kamere se nekoliko lahko razlikujejo, odvisno od serije dostave.  Podatki o proizvajalcu