Nokia G10 - ovitek za telefon - Wallet Book - bela (472451)

Cena: 15,90 €
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  
etuo Wallet Book

etuo Wallet Book - udoben in estetski knjižni ovitek

 

Knjižni ovitek etuo Wallet Book je estetsko zasnovan etui za vaš model pametnega telefona. Ovitek je sestavljen iz silikonskega prozornega ohišja, katerega velikost, oblika, jezički in odprtine ustrezajo posameznim lastnostim telefona. Ohišje telefona dodatno ščiti barvna podlaga znotraj etuija, katera preprečuje odrgnine, umazanijo in praske. Zunaj je ohišje prekrito z ovojnico z magnetnim zapiralom. Lahko sami izbirate barvo ali potisk, tudi zasnovan na našem čarovniku etuijev. Prijetna na dotik in protidrsna površina ovojnice povečuje udobje uporabe dodatka.

 

Lastnosti etuo Wallet Book:

  • ovojnica, ki ščiti zaslon,
  • tekstura prijetna na dotik,
  • barvna podlaga znotraj etuija,
  • odprtine za kamero, tipke in konektorje,
  • zapiralo na magnet.
udoben in estetski knjižni ovitek

Kakšne še prednosti ima ovitek iz zbirke etuo Wallet Book?

 

Ovitek etuo Wallet Book ima prozorne robove, preko katerih se vidi izvirna barva ohišja vašega telefona. Zahvaljujoč notranji podlagi, je pametni telefon vseeno bolj zaščiten pred poškodbami ohišja. Uporabljajoč ovitek v knjižni obliki, imate možnost postavitve telefona v stabilnem horizontalnem položaju. Ne rabite držati pametnega telefona v rokah da bi si ogledali filme, ali slikali s samosprožilcem.Dva majhna žepka za dokumente, ki se nahajata znotraj ovitka sta dodatna ugodnost etuo Wallet Book. V njih lahko hranite najbolj pomembne dokumente, kot je osebna izkaznica ali bančna kartica. Za tiste, ki ne uporabljajo gotovine, takšen ovitek lahko nadomesti denarnico.

serije etuo Wallet Book

Zakaj je smiselno uporabljati knjižni ovitek za telefon?

 

Takoj za tipičnim ohišjem za hrbtno stran pametnega telefona, je knjižni ovitek najbolj uporabljana vrsta zaščitnega etuija. Na voljo je široka izbira barv in potiskov, in ima še dodatne lastnosti. Njegovi glavni adut je zapiralo na magnet. Ko telefon ni v uporabi, ga ovitek ščiti iz vseh strani. Ta lastnost je uporabna takrat, če ga nosite v torbici skupaj s ključi. Takrat je zaščiten pred praskami ali umazanijo zaslona. Knjižni ovitek izgleda elegantno in jamči večjo zasebnost. Pokrivalo skriva zaslon in drugi ljudje ne vidijo sporočil prikazanih na zaslonu.

*Površina ovitka Wallet Book ima bleščečo strukturo.

*Odprtine za fotoaparat se lahko minimalno razlikujejo glede na dobavno serijo.


*Površina ohišja denarnice ima sijajno teksturo.


*Izrezi kamere se nekoliko lahko razlikujejo, odvisno od serije dostave.  Podatki o proizvajalcu