Nokia 1.3 - ovitek za telefon - Wallet Book - roza (460835)

Cena: 15,90 €
Izberite barvo:
Na voljo 4 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

Etuo Wallet Book - udoben in estetski ovitek


Etuo Wallet Book case je etui, ki je estetsko oblikovan za model pametnega telefona, ki ga imate. Pokrov je sestavljen iz silikonskega prozornega ohišja, katerega velikost, oblika, zavihki in izrezi ustrezajo individualnim značilnostim posameznega modela telefona. Ohišje pametnega telefona je dodatno zaščiteno z barvno podlogo v notranjosti ohišja, ki preprečuje odrgnine, umazanijo in praske. Zunanjost ohišja telefona pokriva pokrov z zavihkom z magnetnim zaklepom. Izberete lahko barvo ali potisk, pri čemer vam bo v pomoč naš program za oblikovanje ovitkov. Na otip prijetna nedrseča površina prevleke poveča udobje pri uporabi pripomočka.


Značilnosti ovitkov etuo Wallet Book:

  • - pokrov za zaščito zaslona,
  • - na otip prijetna tekstura,
  • - barvna podloga v notranjosti ovitka,
  • - izrezi za kamero, gumbe in priključke,
  • - zaklopka, zaprta z magnetom.


Katere druge prednosti ima etuo Wallet Book case?

Ovitek etuo Wallet Book ima prozorne robove, skozi katere lahko vidite prvotno barvo ohišja telefona, a je pametni telefon zaradi oblazinjenja v ohišju bolje zaščiten pred praskami na ohišju. Z ohišjem v obliki knjige lahko telefon postavite v stabilen vodoraven položaj. Dodatna priročnost etuo Wallet Book sta dva majhna žepa v notranjosti ovitka za dokumente. V njih lahko nosite najnujnejše dokumente, kot sta osebna izkaznica ali bančna kartica. Minimalistom, ki ne uporabljajo gotovine, lahko ovitek za telefon nadomesti celo denarnico.


Zakaj uporabljati ohišje etuo Wallet Book case?

Poleg standardnega ovitka za hrbtno stran pametnega telefona je ovitek za knjigo najbolj priljubljena vrsta zaščitnega ovitka. Na voljo je v številnih barvah in potiskih ter ima dodatne priročne funkcije. Njegova glavna prednost je zaklop, ki se zapira z magnetno ključavnico. Ko telefona ne uporabljate, ga ohišje ščiti z vseh strani. Ta funkcija pride prav, ko pametni telefon nosite v torbici skupaj s ključi, saj preprečuje, da bi se zaslon opraskal ali umazal.


*Izrezi kamere se nekoliko lahko razlikujejo, odvisno od serije dostave.  Podatki o proizvajalcu