017 774 746 pon - pet: 8:00 - 16:00
 
 
SEZNAM ŽELJA
 
Košarica

Motorola Moto E2 - zaščitna folija za zaslon - etuo folija (31814)

Cena: 2,90 €
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 3,50 €  
Vračila v roku 30 dni  
  NA SEZNAM ŽELJA

Trajna folija za LCD zaslon

Popolna zaščita zaslona


Zaščitna folija je zelo kakovostna dodatna oprema telefona, ki ščiti zaslon naprave pred različnimi vrstami mehanskih poškodb. Trpežna folija je dobro prilagojena modelu pametnega telefona in se mu lepo prilega. Polikarbonatna folija zelo dobro ščiti zaslon naprave pred različnimi praskami, odrgninami ali kontaminacijo. Poleg tega je prekrita s posebnim oleofobnim premazom, zahvaljujoč kateremu je veliko lažje odstraniti umazanijo in mastne prstne odtise s površine kot pri običajnih folijah. Velika prednost polikarbonatne folije je njena minimalna debelina, ki telefona optično ne odebeli in je ob pravilni uporabi skoraj nevidna. Zaščitni pripomoček ima prilagojene izreze za komponente zaslona, zato lahko brez težav uporabljate zvočnik ali fotoaparat. Folija je prozorna in zelo dobro reproducira prikazano sliko na LCD zaslonu pametnega telefona ter ne moti funkcij dotika ali prvotnega videza naprave.


Zavarujte zaslon telefona

Polikarbonatna folija


Zaščitna folija iz polikarbonata se zelo dobro oprime sprednje površine telefona in učinkovito zmanjša tveganje za trajne mehanske poškodbe, kot so praske ali umazanija. Dodatek je dobra alternativa drugim vrstam folij podobnega tipa. Sama namestitev folije je nezahtevna in ne traja veliko časa - dovolj je, da dobro očistite zaslon, pravilno namestite folijo in jo z močnim pritiskanjem pritrdite. Izdelek se po pravilnem nanosu ne odlepi in se ne viha ob robovih, po odstranitvi pa ni umazanih madežev, ki bi jih bilo težko sprati. V kombinaciji z ovitkom bo folija zelo dobro zaščitila zaslon vašega pametnega telefona pred poškodbami.


Za koga je primerna zaščitna folija za zaslon?

Uporabo zaščite za zaslon priporočamo prav vsakomur, saj so popravila zaslona običajno med najdražjimi in najbolj nepotrebnimi stroški, zaščita pa je povsem enostavna in cenovno ugodna. Zaščita zaslona je dandanes obvezna za vsakega lastnika pametne naprave, ki si ne želi beliti las z nepotrebnimi stroški popravila zaslona, še posebej nujna pa je za tiste bolj nerodne, ki jim telefon večkrat pade iz rok. Opozoriti velja tudi na dejstvo, da zaščita zaslona nikakor ne zmanjšuje učinkovitosti in odzivnosti zaslona na dotik, zato boste svojo napravo kljub foliji lahko nemoteno uporabljali.  Podatki o proizvajalcu

Način pošiljanjaDobavni rokPlačilo vnaprejPlačilo po povzetju

Kurir GLS
2 - 3 delovni dnevi 3,50 € 5,00 €


Brezplačna poštnina pri naročilih nad 40 €

Več informacij: https://www.etuo.si/dostava-in-placilo)

Za ta izdelek še ni mnenj.

Strinjam se z obdelavo mojih osebnih podatkov.* več... Upravljavec osebnih podatkov je družba HS-trade sp. z o.o. sp. k. z registriranim poslovnim naslovom v Poznańu na ulici Jasielska 16. Vaši osebni podatki bodo obdelani v skladu s politiko zasebnosti v namen obdelave naročila. Pravico imate, da do svojih podatkov dostopate, jih popravite ali izbrišete. Podajanje osebnih podatkov je prostovoljno.
  • Znamka naprave: Motorola
  • Model naprave: Moto E2
  • Proizvajalec / Serija: etuo folija