CHRISTMAS SALE popusti do -50% | Poglejte več »

LG Magna - oblikuj svoj ovitek za telefon - FLEXmat Case - bela

Dodajte besedilo
Arial Black
Black
Vaše slike
  Expand
  Sending a images...
  Ocena:  4.0
  (1)
  Na voljo 1 kom  
  Dostava 2 - 3 delovnih dni  
  Cena dostave od 4,40 €  
  Cena: Akcijska cena 16,92 € Redna cena 19,90 €

  Ustvarite etui z lastnim odtisom

  Etui z lastno fotografijo in napisom za LG Magna

  V naši spletni trgovini lahko za LG Magna izdelate etui z lastnim dizajnom. Ustvarjalnik ohišij je spletna aplikacija, ki je ni treba prenesti v napravo, z orodji, ki so v njej na voljo, pa boste zlahka ustvarili svoj tisk. Vsak dodani element lahko pomanjšate, zavrtite in spremenite njegovo moč prodiranja v določeni plasti. V program lahko naložite eno ali več grafik. Samo oblikovanje ne vzame veliko časa - po dodajanju grafične datoteke jo morate le pravilno urediti na vzorcu ovitka za izbrani model pametnega telefona.

  V aplikaciji lahko ustvarite ovitek z lastno grafiko, vendar morate upoštevati nekaj pomembnih pravil. Fotografija, dodana v čarovnika, mora biti najboljše možne kakovosti, mera grafike pa ne sme biti manjša od 640 x 480 slikovnih pik. Privzeta barva ozadja je bela, zato morate celotno polje predloge vedno zapolniti z izbrano fotografijo ali barvnim ozadjem - zadeve ni mogoče izdelati s prozornimi elementi.

  Kreator przykładowe zdjęcie flexmat 1

  Tisk se bo nanašal na obris zadnje površine ohišja, medtem ko bodo njegove stranice ostale prozorne. Odtisi na prevlekah so trajni in odporni proti obrabi ali bledenju, vendar se lahko barve zaradi nastavitev monitorja nekoliko razlikujejo od vzorca. V poslani vrstni red ne posegamo, zato je priporočljivo, da pred pošiljanjem preverite, ali so posamezni elementi dobro razporejeni.

  Fotografija vzorca Wizard flexmat 2

  Tiskano ohišje FLEXmat

  Trajno in funkcionalno ohišje

  Ohišje FLEXmat je na voljo v programu LG Magna Case Creator in nanj se bo uporabil zasnovani vzorec. To je silikonski in prilagodljiv ovitek, ki ščiti obliko naprave pred praskami, odrgninami in trajno umazanijo.

  Slika vzorca Wizard flexmat 3

  Prednosti ohišja:

  • 1. Prilagodljiv material TPU;
  • 2. Izrezi za pomembne komponente;
  • 3. Prozorni robovi za zaščito zaslona;
  • 4. Enostavno čiščenje;
  • 5. Odpornost na deformacije;
  • 6. Dedicated size.

  Pred nakupom ne pozabite preveriti svojega dizajna v potrditvi naročila. Če se predogled ne ujema z vašim dizajnom, se obrnite na nas in pomagali vam bomo rešiti težavo.    Podatki o proizvajalcu

  Pogosto kupljeno skupaj