LG K5 - zaščitno kaljeno steklo 9H - etuo steklo (93365)

Ocena:  5.0
(2)
Cena: Akcijska cena 2,90 € Redna cena 6,90 €
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

Trpežno kaljeno steklo

Popolna zaščita zaslona


Kaljeno zaščitno steklo je trpežen dodatek telefona, ki zelo dobro ščiti zaslon naprave pred različnimi vrstami mehanskih poškodb. Zaščitno steklo je na sprednji strani pametnega telefona ustrezno prilagojeno modelu telefona, da se ga dobro drži. Najvišja trdota 9H na Mohsovi lestvici zagotavlja odlično zaščito pred močnimi praskami, odrgninami in celo razpokami na LCD zaslonu. Močno zaščitno steklo tudi zmanjša nevarnost zloma matrice ob padcu telefona. Zaščitno steklo je prekrito s posebnim oleofobnim premazom, ki bistveno olajša odstranjevanje umazanije in mastnih prstnih odtisov s površine steklene plošče v primerjavi z običajnimi stekli ali nadomestki iz plastike. Poleg tega je kaljeno steklo debelo le približno 0,3 mm, zato ne vpliva na optično povečavo pametnega telefona in ne spremeni njegovega videza. Zaščitno steklo ima na sprednji strani tovarniško izdelane natančno izrezane luknje za komponente. Zahvaljujoč temu lahko enostavno uporabite zvočnik ali kamero. Steklo je seveda popolnoma prozorno, zato dobro odraža prikazano sliko na LCD zaslonu. Prav tako ne moti funkcij na dotik naprave ali njene prvotne zasnove.


Zavarujte zaslon telefona

Zaščitno kaljeno steklo


Zaščitno kaljeno steklo proizvajalca LG se zelo dobro oprime sprednje površine telefona in znatno zmanjša možnost loma zaslona zaradi udarca ali padca naprave na trdo podlago. Steklo je odlična alternativa zaščitnim folijam, ki so manj odporne na praske in udarce kot zaščita iz kaljenega stekla. Steklo ščiti napravo pred mehanskimi poškodbami in zelo enostavno se ga nanese na zaslon - v paketu so posebni dodatki za pritrditev, po zaslugi katerih bo lepljenje stekla na zaslon preprosta dejavnost in ne bo trajalo veliko časa. Dovolj je, da temeljito očistite sprednji del telefona, zaščitno steklo previdno pritrdite in pritisnete, da se oprime zaslona. Po pravilnem nanosu se steklo ne odlepi, po odstranitvi pa ni umazanih madežev, ki bi jih bilo težko sprati. Izdelek je zapakiran v trdo kartonsko škatlo.


*Prikazane slike so ilustrativne. Izdelek se lahko razlikuje od tistega, ki je prikazan na sliki z izrezi za komponente in embalažo, odvisno od dobavne serije.

POZOR! Kaljeno steklo pokriva le ravno površino zaslona, brez zaobljenih robov in vogalov zaslona.


Kako namestiti kaljeno steklo? - poglejte tukaj  Podatki o proizvajalcu