CHRISTMAS SALE popusti do -50% | Poglejte več »

Huawei Y8p - oblikuj svoj ovitek za telefon - FLEXmat Case - bela

Dodajte besedilo
Arial Black
Black
Vaše slike
  Expand
  Sending a images...
  Na voljo 4 kom  
  Dostava 2 - 3 delovnih dni  
  Cena dostave od 4,40 €  
  Cena: Akcijska cena 15,92 € Redna cena 19,90 €

  Ustvarite etui z lastnim odtisom

  Etui z lastno fotografijo in napisom za Huawei Y8p

  V naši spletni trgovini lahko za Huawei Y8p izdelate etui z lastnim dizajnom. Ustvarjalnik ohišij je spletna aplikacija, ki je ni treba prenesti v napravo, z orodji, ki so v njej na voljo, pa boste zlahka ustvarili svoj tisk. Vsak dodani element lahko pomanjšate, zavrtite in spremenite njegovo moč prodiranja v določeni plasti. V program lahko naložite eno ali več grafik. Samo oblikovanje ne vzame veliko časa - po dodajanju grafične datoteke jo morate le pravilno urediti na vzorcu ovitka za izbrani model pametnega telefona.

  V aplikaciji lahko ustvarite ovitek z lastno grafiko, vendar morate upoštevati nekaj pomembnih pravil. Fotografija, ki jo dodate čarovniku, mora biti najboljše možne kakovosti, dimenzije grafike pa ne smejo biti manjše od 640 x 480 pik.

  Kreator przykładowe zdjęcie flexmat 1

  Tisk se bo nanašal na obris zadnje površine ohišja, medtem ko bodo njegove stranice ostale prozorne. Odtisi na prevlekah so trajni in odporni na obrabo ali bledenje, vendar se lahko barve zaradi nastavitev monitorja nekoliko razlikujejo od vzorca. V naročilo, ki nam ga pošljete, ne posegamo, zato je priporočljivo, da pred pošiljanjem preverite, ali so posamezni elementi dobro poravnani.

  Vzorec fotografije Wizard flexmat 2

  Tiskano ohišje FLEXmat

  Trdno in funkcionalno ohišje

  Ohišje FLEXmat v črni barvi je na voljo v programu Huawei Y8p Case Creator in nanj bo uporabljen oblikovani vzorec. To je silikonski in prilagodljiv ovitek, ki ščiti obliko naprave pred praskami, odrgninami in trajno umazanijo.

  Kreator przykładowe zdjęcie flexmat 3

  Prednosti ohišja:

  • 1. Prilagodljiv material TPU;
  • 2. Izrezi za pomembne komponente;
  • 3. Prozorni robovi za zaščito zaslona;
  • 4. Enostavno čiščenje;
  • 5. Odpornost na deformacije;
  • 6. Dedicated size.

  Pred nakupom ne pozabite preveriti svojega dizajna v potrditvi naročila. Če se predogled ne ujema z vašim dizajnom, nas kontaktirajte in pomagali vam bomo rešiti težavo.

  Slika vzorca Wizard flexmat 4

  Slika vzorca Wizard flexmat 5    Podatki o proizvajalcu

  Pogosto kupljeno skupaj