Honor 50 SE - ovitek za telefon - Soft Flex - črna (473721)

Cena: 10,90 €
Izberite barvo:
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  
Etuo Soft Flex

Etuo Soft Flex - prilagodljiv, prijeten na dotik ovitek za pametni telefon

 

Ovitek za telefon iz serije etuo Soft Flex je nežna in elegantna zaščita, prilagojena določenemu modelu pametnega telefona. Nepregledni silikon je na voljo v številnih pastelnih barvnih različicah. Material zagotavlja želeno prožnost in je prijeten na dotik. Dobro se prilega telefonu in ščiti ohišje pred praskami, zarezami, odrgninami in umazanijo. Nežno štrleči robovi preprečujejo neposreden stik zaslona pametnega telefona s tlemi, ko pade na ravno površino. Pri posameznih ohišjih se lahko glede na dobavo rahlo razlikujejo barve in izrezi za kamero.

 

Glavne značilnosti naprave Soft Flex etuo:

  • Material prijeten na dotik,
  • Silikonsko ohišje,
  • izrezi za kamero in priključke,
  • odprtine za gumbe,
  • na izbiro je veliko barv.
Silikonski ovitek za telefon

Dodatne prednosti ovitka Soft Flex etuo

 

Silikonski ovitek za telefon je minimalistična in elegantna zaščita. Učinkovito ščiti vaš pametni telefon pred morebitnimi mehanskimi poškodbami, ne da bi negativno vplival na videz naprave. Prilagodljivo ohišje, prijetno na dotik, se ne deformira, zato se dobro prilega telefonu. Hkrati je zaščita dovolj robustna, da učinkovito absorbira padce in zmanjša tveganje za morebitne okvare zaradi udarcev v sestavne dele. Na gladki površini ohišja ni mogoče opaziti prstnih odtisov, obstojne barve pa ne zbledijo in se ne razbarvajo. Ohišje je tudi enostavno za vsakodnevno čiščenje - ohišje lahko razkužite ali operete pod tekočo vodo. Zaradi številnih estetskih in veselih barv je izbira ohišja preprosta. Pastelni odtenki so optimistični in zagotavljajo dodatno dekoracijo pametnega telefona.

ovitek za pametni telefon

Minimalistični ovitek za pametni telefon - zaščita in dekoracija

 

Če iščete ovitek za telefon, ki ne debeli pretirano ohišja pametnega telefona in ima umirjeno obliko, je zaščitni ovitek iz serije etuo Soft Flex idealen za vas. Izberite ovitek v svoji najljubši barvi, na primer črni, zeleni, mornarsko modri, rožnati ali rdeči. Z ovitkom boste lahko čim dlje ohranili prvotno obliko naprave, ne da bi se na ohišju pojavile praske, odrgnine ali odlomki. Celotno površino pametnega telefona lahko učinkovito zaščitite z dodajanjem stekla ali folije za zaslon. Zaradi izrezov in zavihkov za zunanje komponente vam ohišja nikoli ni treba odstraniti, tudi če želite pametni telefon napolniti ali z njim posneti fotografijo.

 

*Katalogi se lahko minimalno razlikujejo po barvi in obliki izreza, odvisno od dobavitelja.  Podatki o proizvajalcu