SEZNAM ŽELJA
 
Košarica
+
+
+
Vodiči

Kako prenesti telefonske številke s telefona na SIM kartico?

Shranjevanje stikov na SIM kartico je eden od načinov za zaščito vaših stikov, ko zamenjate stari telefon. Kako to narediti hitro in učinkovito? Svetujemo!

Shranjevanje stikov na SIM kartici (Android)

1. Kako prenesti telefonske številke s telefona na SIM kartico?

Za prenos številk s telefona na SIM kartico, je treba vstopiti v »Stiki«, ter poiskati v možnostih zavihek »Uvoz/ Izvoz« >>”Uvozi na SIM”. Za vnos številk v novi telefon je treba izvesti enako operacijo, s to razliko, da je v zadnji točki treba izbrati opcijo »Izvozi na SIM«.

Uvoz in Izvoz stikov na SIM kartico, ni edini način prenosa stikov z enega telefona na drugi.

Če imamo v pametnem telefonu z Androidom račun Google ter aktivno opcijo “Samodejna posodobitev podatkov”, vsi naši stiki se samodejno shranjujejo v oblaku. Potem je dovolj, da se na novem telefonu prijavite v račun Google, in bo ta prenesel shranjene v računu podatke.

Stike na novi telefon lahko prenesemo tudi preko Bluetooth.

Shranjevanje stikov na SIM kartici (iOS)

2. Kako prenesti telefonske številke s telefona na SIM kartico?

Uporabniki naprav Apple nimajo možnosti shranjevanja stikov na SIM kartici, ker te rešitve ni omogočil proizvajalec. Filozofija podjetja predvideva drugačno interakcijo uporabnikov z njihovimi podatki - preko storitve iCloud in iTunes.

Shranjevanje stikov na SIM kartici je učinkoviti način ohranjanja svojih podatkov v prihodnje. Vendar to ni edin način prenosa podatkov s telefona na telefon. Proizvajalci so vedno bolj naklonjeni novejšim rešitvam povezanim s shranjevanjem in prenosom podatkov v oblaku.

Ovitki za telefone preverite jih

Ocena: 4.8 / 5.0 (12)
Tvoja ocena