Apple iPhone SE (2020) - zaščitno kaljeno steklo - 3MK HardGlass (461615)

Cena: 9,90 €
Na voljo > 10 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  

Kakovostno kaljeno steklo

HardGlass za Apple iPhone SE (2020) je visokokakovostno steklo priznanega proizvajalca 3MK. Odporno in trpežno steklo učinkovito ščiti zaslon pametnega telefona pred praskami. Zahvaljujoč strjevanju pri 420 °C je steklo HardGlass močnejše in trpežnejše od običajnega stekla. 3MK HardGlass s trdoto 9H na Mohsovi lestvici ima 2,5D zaobljene robove, ki se bolje držijo sprednje površine telefona in so prijetni tudi na dotik. Steklo je debelo le 0,3 mm in ne vpliva na optično povečavo naprave, kar je velika prednost izdelka. Kaljeno steklo 3MK je prilagojeno določenemu modelu naprave in ima natančne izreze za komponente, ki se nahajajo spredaj. Na ta način lahko udobno uporabljate kamero, zvočnik ali funkcijsko tipko. Steklo je prozorno, zato ne poslabša prikazane slike. Poleg tega dodatna oprema ne vpliva na funkcije dotika naprave.


Zaščitno steklo za zaslon

Preprost nanos 9H stekla


Kaljeno steklo 9H 3MK HardGlass je visokokakovostno steklo, ki ima posebne dodatke za natančno namestitev na zaslon, po zaslugi katerih med izdelkom in matrico pametnega telefona ne bodo nastajali zračni mehurčki. Steklo je zelo dobra alternativa zaščitnim folijam, ki so veliko manj odporne na mehanske poškodbe, ki nastanejo med normalno vsakodnevno uporabo telefona. Prilagojeno steklo ščiti napravo pred praskami, umazanijo in odrgninami, poleg tega pa zmanjšuje tveganje za zlom zaslona ob padcu pametnega telefona. HardGlass je zapakiran v trdo kartonsko škatlo proizvajalca, v kompletu pa so tudi priročnik za uporabo, listi Dust-Fix, namestitvene nalepke Fit-In, krpa za zaslon in kartica proti mehurčkom.


POZOR! Kaljeno steklo pokriva samo ravno površino zaslona brez zaobljenih robov ali vogalov zaslona.


Za koga je primerno zaščitno steklo za zaslon?

Uporabo zaščite za zaslon priporočamo prav vsakomur, saj so popravila zaslona običajno med najdražjimi in najbolj nepotrebnimi stroški, zaščita pa je povsem enostavna in cenovno ugodna. Zaščita zaslona je dandanes obvezna za vsakega lastnika pametne naprave, ki si ne želi beliti las z nepotrebnimi stroški popravila zaslona, še posebej nujna pa je za tiste bolj nerodne, ki jim telefon večkrat pade iz rok.


Kako namestiti kaljeno steklo? - poglejte tukaj  Podatki o proizvajalcu