Apple iPhone 13 Mini - oblikuj svoj ovitek za telefon - Soft Flex - črna

Dodajte besedilo
Arial Black
Black
Vaše slike
  Expand
  Sending a images...
  Na voljo 7 kom  
  Dostava 2 - 3 delovnih dni  
  Cena dostave od 4,40 €  
  Cena: 21,90 €

  Sprejemnik s tiskanim ovitkom

  Ovitek z lastno fotografijo in napisom za Apple iPhone 13 Mini

  V naši spletni trgovini lahko za Apple iPhone 13 Mini izdelate ovitek z lastno obliko. Ustvarjalnik ohišij je spletna aplikacija, ki je ni treba prenesti v napravo, z orodji, ki so v njej na voljo, pa boste zlahka ustvarili svoj tisk. Vsak dodani element lahko pomanjšate, zavrtite in spremenite njegovo moč prodiranja v določeni plasti. V program lahko naložite eno ali več grafik. Samo oblikovanje ne vzame veliko časa - ko dodate grafično datoteko, jo morate le pravilno namestiti na vzorec ovitka za izbrani model pametnega telefona.

  V aplikaciji lahko ustvarite ohišja z lastno grafiko, vendar morate upoštevati nekaj pomembnih pravil. Fotografija, ki jo dodate čarovniku, mora biti najboljše možne kakovosti, dimenzije grafike pa ne smejo biti manjše od 640 x 480 pik.

  Kreator przykładowe zdjęcie soft flex 1

  Vzorec fotografije čarovnika soft flex 2

  Tisk se bo nanašal na obris ovitka etuija, medtem ko bosta notranji etui in magnetno zapiralo ostala brez vzorca. Odtisi na prevlekah so trajni in odporni proti obrabi ali bledenju, vendar se lahko barve zaradi nastavitev monitorja nekoliko razlikujejo od zasnove. V poslana naročila ne posegamo, zato je priporočljivo, da pred pošiljanjem preverite, ali so posamezni elementi dobro razporejeni.

  Predal Soft Flex s potiskom

  Trajno in funkcionalno predalo

  Predal Soft Flex je na voljo v programu Apple iPhone 13 Mini case creator in nanj se bo uporabil oblikovani vzorec. Gre za silikonski in prilagodljiv ovitek, ki pametni telefon dobro ščiti pred različnimi poškodbami. Ohišje za telefon v modni barvi je trpežno in se dobro prilega pametnemu telefonu.

  Prednosti ohišja:

  • 1. posebna velikost;
  • 2. izrezi za priključke in komponente;
  • 3. Odpornost na različne poškodbe;
  • 4. Elastičen material;
  • 6. Modna barva pokrova;

  Pred nakupom ne pozabite preveriti svojega dizajna v potrditvi naročila. Če se predogled ne ujema z vašim dizajnom, nas kontaktirajte in pomagali vam bomo rešiti težavo.

  Kreator przykładowe zdjęcie soft flex 3

  Vzorec fotografije čarovnika soft flex 4

  Vzorec fotografije čarovnika soft flex 5

  *Katalogi se lahko minimalno razlikujejo po barvi in obliki izreza, odvisno od dobavitelja.    Podatki o proizvajalcu