Apple iPad mini 4 - zaščitno kaljeno steklo 9H - etuo steklo (70341)

Ocena:  4.5
(2)
Cena: 12,90 €
Na voljo 7 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  
9H kaljeno steklo za zaslon tabličnega računalnika

9H kaljeno steklo za zaslon tabličnega računalnika

 

Če želite najbolj učinkovito zaščititi zaslon tabličnega računalnika pred morebitnimi mehanskimi poškodbami, izberite kaljeno steklo s trdoto 9H po Mohsovi lestvici. Trpežna dodatna oprema preprečuje praske, odrgnine in umazanijo na površini zaslona. Zaradi svoje debeline 0,3 mm zmanjšuje tudi tveganje, da bi se steklo zaslona razbilo zaradi udarca ali padca tabličnega računalnika. Ponudba spletne trgovine etuo.pl vključuje kaljeno steklo, prilagojeno določenemu modelu tabličnega računalnika, tako da upoštevajo prvotne dimenzije zaslonov in zaščitijo njihovo celotno površino.

 

Vrste kaljenega stekla 9H etuo. pl:

  • Trdota 9H na Mohsovi lestvici,
  • debelina 0,3 mm
  • Oleofobni premaz,
  • Odprtine za zunanje komponente,
  • zelo dobra preglednost.
Vgrajeno steklo 9H za tablični računalnik

9H kaljeno steklo za zaslon tabličnega računalnika - dodatne prednosti

 

Zaščitno steklo v kaljeni različici zagotavlja visoko raven zaščite zaslona vaše tablične naprave. Ker so prevlečeni s posebnim oleofobnim premazom, počasneje zbirajo umazanijo in olajšajo čiščenje zaslona. Kljub svoji trdoti in debelini kaljeno steklo ne vpliva na kakovost prikazane slike ali občutljivost zaslona na dotik. Debelina 0,3 mm ne posega v zasnovo naprave in vidno ne povečuje njenih dimenzij. Zaradi izrezov, prilagojenih določenemu modelu tabličnega računalnika, steklo ne ovira uporabe elementov, kot sta sprednja kamera ali zvočnik.

Zaščitno steklo za zaslon za tablični računalnik

Temperirana zaščita zaslona - nujen pripomoček

 

Sodobne zaščitne lastnosti, zanemarljiva debelina in zelo dobra prozornost naredijo kaljeno steklo odličen pripomoček za vašo tablično napravo. Zaščita zaslona se dobro prilepi na površino zaslona, ne da bi se med uporabo odlepila ali premaknila. Kaljeno steklo je dobra alternativa polikarbonatnim folijam, ki v glavnem ščitijo zaslon pred praskami, ne da bi zmanjšale nevarnost razpokanja zaslona. Pomembno je, da je kaljeno steklo dodatek, ki je primeren za samostojno sestavljanje. Trdna embalaža v obliki trde kartonske škatle ne vsebuje le ščitnika zaslona, temveč tudi potreben pribor za čiščenje zaslona. S površine zaslona morate le odstraniti vso umazanijo, nato pa nanjo položiti steklo in ga pritisniti. Po odstranitvi pokrov ne pušča trajnih sledi.


*Prikazane slike so ilustrativne. Izdelek se lahko razlikuje od tistega, ki je prikazan na sliki z izrezi za komponente in embalažo, odvisno od dobavne serije.

POZOR! Kaljeno steklo pokriva le ravno površino zaslona, brez zaobljenih robov in vogalov zaslona.


Kako namestiti kaljeno steklo? - poglejte tukaj  Podatki o proizvajalcu