Apple iPad 10.2 (2021) - ovitek za tablico - Wallet Book - črna (473796)

Cena: 21,90 €
Izberite barvo:
Na voljo 7 kom  
Dostava 2 - 3 delovnih dni  
Cena dostave od 4,40 €  
Vračila v roku 30 dni  
etuo Wallet Book

etuo Wallet Book - udoben in okusen knjižni ovitek

 

Knjižni ovitek etuo Wallet Book je estetski ovitek zasnovan za tablico ali čitalec e-book. Ovitek je sestavljen iz silikonskega, prozornega case’a, katerega velikost, oblika in odprtine so prilagojene namenskim lastnostim naprave. Ohišje tablice dodatno ščiti barvna podlaga znotraj ovitka, ki preprečuje odrgnine, umazanijo in praske. Zunanjo površino ovitka za tablico prekriva plast z magnetnim zapiralom. Lahko je barve izbrane po vašem okusu, lahko pa izberete potisk v našem čarovniku za ovitke. Prijetna na dotik, protidrsna površina ovitka povečuje udobje uporabe dodatka.

 

Lastnosti etuo Wallet Book:

  • ovitek, ki ščiti zaslon,
  • na dotik prijetna struktura,
  • večbarvna notranja podlaga ovitka,
  • odprtine za kamero, tipke in konektorje,
  • zapiralo na magnet.
ovitek za tablico

Kašne prednosti še ima ovitek iz serije etuo Wallet Book?

 

Ovitek etuo Wallet Book ima prozorne robove, skozi katere se vidi izvirna barva ohišja vaše tablice. Zahvaljujoč notranji podlagi, je tablica vseeno bolj zaščitena pred poškodbami ohišja. Ob uporabi etuija v knjižnem načinu, imate možnost varne horizontalne postavitve naprave. Ne rabite držati tablice v rokah da gledate filme ali slikate s samosprožilcem. Kot dodatna olajševalna rešitev v etuo Wallet Book se štejeta dva žepa za dokumente, ki se nahajata znotraj ovitka. Lahko shranite najnujnejše dokumente kot npr. osebna izkaznica, bančna kartica itd. Za minimaliste, ki ne upravljajo z gotovino, ovitek za tablico lahko postane tudi denarnica.

ovitek za tablico Wallet Book

Zakaj je smiselno biti imetnik knjižnega ovitka za tablico?

 

Takoj za tipičnim case za hrbtno stran tablice, je knjižni ovitek najbolj uporabljana vrsta zaščitnega etuija. Na voljo je široka izbira barv in potiskov, nato pa ima še dodatne lastnosti. Njegovi glavni adut je zapiralo na magnet. Ko tablica ali čitalec e-book ni v uporabi, ga ovitek ščiti iz vseh strani. Ta lastnost je uporabna takrat, če ga nosite v torbici skupaj s ključi. Takrat je zaščiten pred praskami ali umazanijo zaslona. Knjižni ovitek izgleda elegantno in jamči večjo zasebnost. Pokrivalo skriva zaslon in drugi ljudje ne vidijo sporočil prikazanih na zaslonu.


*Površina ohišja denarnice ima sijajno teksturo.


*Izrezi kamere se nekoliko lahko razlikujejo, odvisno od serije dostave.  Podatki o proizvajalcu