Apple iPad 10.2 (2021) - oblikuj svoj ovitek za tablico - Wallet Book - bela

Dodajte besedilo
Arial Black
Black
Vaše slike
  Expand
  Sending a images...
  Na voljo 9 kom  
  Dostava 2 - 3 delovnih dni  
  Cena dostave od 4,40 €  
  Cena: 32,90 €

  Odlikujte svoj tiskani etui po meri

  Odlikujte etui z lastno fotografijo in besedilom za Apple iPad 10.2 (2021)

  V naši e-trgovini lahko oblikujete etui z lastnim dizajnom za Apple iPad 10.2 (2021). Ustvarjalnik ohišij je spletna aplikacija, ki je ni treba prenesti v napravo, z orodji, ki so v njej na voljo, pa boste zlahka ustvarili svoj tisk. Vsak dodani element lahko pomanjšate, zavrtite in spremenite njegovo moč prodiranja v določeni plasti. V program lahko naložite eno ali več grafik. Samo oblikovanje ne vzame veliko časa - ko dodate grafično datoteko, jo morate le pravilno namestiti na predlogo za ovitek za izbrani model telefona ali tabličnega računalnika.

  V aplikaciji lahko ustvarite ohišja s svojimi grafikami, vendar morate upoštevati nekaj pomembnih pravil. Fotografija, ki jo dodate čarovniku, mora biti najboljše možne kakovosti, dimenzije grafike pa ne smejo biti manjše od 640 x 480 pik.

  Kreator przykładowe zdjęcie walletbook 1

  Čarovnikova vzorčna fotografija iz denarnice 2

  Tisk se namesti v obris pokrova ohišja, medtem ko notranje ohišje in magnetna zaponka ostaneta brez vzorca. Odtisi na prevlekah so trajni in odporni proti obrabi ali bledenju, vendar se lahko barve zaradi nastavitev monitorja nekoliko razlikujejo od zasnove. V poslana naročila ne posegamo, zato je priporočljivo, da pred pošiljanjem preverite, ali so posamezni elementi pravilno poravnani.

  Priložek Wallet Book je na voljo v ustvarjalcu priročnika Apple iPad 10.2 (2021) in nanj bo uporabljen oblikovani vzorec. Gre za kovček v obliki knjige z magnetnim zapiranjem. Pokrov ohišja ima fino teksturo, ki jo je mogoče občutiti na otip. V notranjosti je prozorno silikonsko ohišje. Knjigo Wallet Book lahko zložite v praktično stojalo.

  Prednosti ovitka:

  • 1. namenska velikost;
  • 2. izrezi za priključke in komponente;
  • 3. praktična oblika knjige;
  • 4. odpornost na različne poškodbe.
  • 5. magnetno zapiranje;

  Pred nakupom ne pozabite preveriti svojega dizajna v potrditvi naročila. Če se predogled ne ujema z vašim dizajnom, nas kontaktirajte in pomagali vam bomo rešiti težavo.

  Kreator przykładowe zdjęcie walletbook 3

  Čarovnikov vzorec fotoknjige 4


  *Površina ohišja denarnice ima sijajno teksturo.


  *Izrezi kamere se nekoliko lahko razlikujejo, odvisno od serije dostave.    Podatki o proizvajalcu